Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SEKURE FORTE (60 kaps) Biomed

Biomed sekure forte 60kaps
26,70€
kpl 

Tuotekuvaus

Seleenin, kurkumiinin ja resveratrolin yhdistelmä. Seleeni suojaa soluja hapetusstressiltä.
Nyt mukana patentoitu Curcugreen™/BCM-95 -kurkumiiniuute. Ravintolisä 60 kaps./30 g. Valmistettu Suomessa.

Suositeltava vuorokausiannos:

1 kapseli päivässä tyhjään vatsaan.

Ainesosat

Curcugreen™-kurkumiiniuute (muu kuin EU), kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), resveratroli (Polygonum cuspidatum -juuresta [muu kuin EU]), viinirypäleensiemenuute (muu kuin EU), seleenillä rikastettu hiiva (EU), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat), natriumseleniitti (EU).

Suositeltava vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää:

250 mg Kurkumiiniuute (Curcugreen™ -uute)
100 mg Resveratroli
100 µg Seleeni (182 %*)
*% päivittäisen saannin vertailuarvosta
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC:ssa.

Selen-curcumin-resveratrolpreparat. Kosttillskott 60 kaps./30 g.

Rekommenderad daglig dos:

1 kapsel per dag på fastande mage.

Rekommenderad daglig dos (1 kapsel) innehåller:

250 mg Curcuminextrakt (Curcugreen™)
100 mg Resveratrol
100 µg Selen (182 %*)
*% av det dagliga referensintaget.

Ingredienser:

Curcugreen™-curcuminextrakt (annat än EU), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), resveratrol (av Polygonum cuspidatum rot [annat än EU]), druvkärneextrakt (annat än EU), selenberikad jäst (EU), klumpförebyggande medel (kiseldioxid och magnesiumsalter av fettsyror), natriumselenit (EU). Tillverkad i Finland
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inte ett alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.

Lisätietoa:

Kolmen luonnonaineen synergia – Seleenin, kurkumiinin ja resveratrolin yhdistelmä.
Nyt mukana patentoitu Curcugreen™/BCM-95 -kurkumiiniuute.

Seleeni on ihmiselle välttämätön hivenaine. Seleeniä saadaan ravinnosta pääasiassa viljasta, lihasta, kalasta ja juustosta. Suomalainen maaperä on seleeniköyhää, siksi seleeniä on lisätty lannoitteisiin ja kotieläinten rehuun vuodesta 1985 alkaen. Seleeni suojaa soluja hapetustressiltä. Seleeni myös auttaa hiuksia ja kynsiä voimaan hyvin.
Seleeni:edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää hiusten ja kynsien hyvinvointia, on tärkeä kilpirauhasen normaalille toiminnalle, edistää normaalia siittiöiden muodostusta ja suojaa soluja hapetusstressiltä.

Kurkumiiniä saadaan kurkuma maustekasvin kuivatusta juuresta. Patentoidulla Curcugreen™ kurkumauutteella on laaja tutkimustieto takan. Se on luonnollinen kurkuminoidien ja kurkuman öljyjen uutos.
Curcugreen™ -kurkumiiniuute sisältää: 86% kurkuminoideja (joihin kurkumiini kuuluu) 9 % kurkuman eteerisiä öljyjä 0 % apuaineita. Kurkuminoidit + kurkuman eteerinen öljy = 100 % luonnollinen kurkumavalmiste.
Seuraavat kurkumiinia koskevat terveysväitteet odottavat Euroopan komission päätöstä hyväksynnästä: Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä, auttaa ylläpitämään nivelien joustavuutta, edistää nivelten terveyttä, auttaa tukemaan maksan normaalia toimintaa, edistää ja tukee ruuansulatusta.

Resveratroli on fenoliyhdiste, jota löytyy erityisesti punaisista viinirypäleistä ja japanin tatar kasvista.