Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SELEENI TRIPLA (60 kaps) Puhdistamo

Tripla seleeni 60 puhdistamo
13,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vastustuskyky, hiukset ja kynnet. Sisältää kolmea tehokkaasti imeytyvää seleenin muotoa.    Edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa. Erinomainen imeytyvyys. Vegaaninen tuote.

Annostus:

1 kapseli päivässä. Yksi kapseli sisältää 100 µg seleeniä.

Suositeltu vuorokausiannos / Rekommenderad daglig dos:

1 kapseli päivässä. Vuorokausiannos sisältää / 1 kapsel per dag. Daglig dos innehåller:
Seleeni / Selen   100 µg   181 %*
E-vitamiini / E-vitamin   40 mg   
333 %*
*Päivittäisestä saantisuosituksesta / av rekommenderat dagligt intag

Ainesosat / Ingredienser:

Seleeni (selenometioniini, seleenillä rikastettu hiiva, natriumseleniitti), E-vitamiini (D-alfa-tokoferoliasetaatti), MCT-jauhe, glysiini, L-leusiini. Kapseli: Hydroksipropyylimetyyliselluloosa / Selen (selenometionin, selenberikad jäst, natriumselenit), D-alfa-tokoferolacetat (vitamin E), MCT-pulver, glycin, L-leucin. Kapsel: Hydroxipropylmetylcellulosa.

Säilytys / Förvaring:

Huoneenlämmössä, kuivassa ja valolta suojattuna. / I rumstemperatur, torrt och skyddad mot ljus.

Pakattu / Förpackade:

Suomi / Finland

Alkuperämaa / Ursprungsland:

EU

Ravintolisä.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Päivittäistä annossuositusta ei tule ylittää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Kosttillskott. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Rekommenderat dos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Lisätietoa:

Puhdistamon Tripla Seleeni sisältää kolmea tehokkaasti imeytyvää seleenin muotoa: selenometioniinia, natriumseleniittiä ja seleenillä rikastettua hiivaa. Selenometioniini on toinen tärkeistä orgaanisen seleenin muodoista, jonka keho pystyy monipuolisesti hyödyntämään. Tuotteeseen on myös lisätty alfa-tokoferolia, joka on luonnollinen ja hyvin imeytyvä E-vitamiinin muoto. 

Seleeni edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä tukee hiusten ja kynsien hyvinvointia. Seleenin ja E-vitamiinin yhdistelmä edistää tehokkaasti solujen suojaamista hapettumisstressiltä.