Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SHAMPOO Rosmariini+Nokkonen (250 ml) Argital

Kuva tulossa
14,90€
kpl 

Tuotekuvaus

(59,60€/l)

Argital vihreä savi -shampoot ja hoitoaineet vahvistavat hiusta ja ravitsevat hiuspohjaa. Ne sopivat hyvin rasittuneille ja käsitellyille hiuksille sekä hiustenlähdöstä kärsiville. Vihreä savi sisältää mm. kalkkia, joka vahvistaa hiusjuurta ja silikaa (piioksidia), joka vahvistaa hiusrakennetta. Savi pesee hellästi mutta tehokkaasti ja toimii luonnollisena kosteuttajana. Hiukset saavat mineraali- ja hivenainekylvystä uutta voimaa ja ilmavuutta.

Rosmariini-nokkossampoo
Rasvoittuvalle ja helposti hilseilevälle hiuslaadulle. Vähentää hilseen muodostumista.
Shampoo vahvistaa hiusta ja hiuspohjaa sekä toimii luonnollisena kosteuttajana. Shampoo on hellävarainen ja soveltuu usein toistuvaan pesuun. Pesee hiukset tehokkaasti ja vaahtoutuu hyvin. Hiukset tuntuvat ilmavimmilta ja raikkaamilta pesun jälkeen ja ovat helpommin kammattivissa. Vähentää hiuksen sähköisyyttä.
Käyttöohjeet:
Ravistele pullo aina ennen käyttöä, jotta savi levittyisi tasaisesti shampoossa. Levitä ja vaahdota vajaan luskallisen verran shampoota hiuksiin ja hiuspohjaan. Pese pois lämpimällä vedellä.
Koko: 250 ml
Tuotekohtaiset sertifikaatit: BDIH, Demeter.
Aineosat:
Aqua (lähdevesi), sodium cocoyl glutamate, acqua/sodium cocoyl glutamate/potassium cocoyl rice amino acid, alcohol (alkoholi), lauryl glocoside, urtica dioica extract (nokkosuute), rosmarinus officinalis extract (rosmariiniuute), lecithin (lesitiini), solum fullonum (vihreä savi), arnica extract (arnikkiuute), betaine (betaiini), xanthan gum (ksantaani), prunus amygdalus dulcis oil (makea manteliöljy), lavandula hybrida oil (laventeli), eugenia caryophyllus oil (neilikkauute), sodium cocoyl hydrolized wheat protein (vehnäproteiini), benzoin extract (bentsoeuute), berberis vulgaris extract (happomarjauute)
Eteeristen öljyjen luonnolliset aineosat: Limonene, linalool, eugenol