Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SIBERIAN GINSENG Venäjänjuuri (60kaps) Solgar

Solgar siberian ginseng 60kaps
28,60€
kpl 

Tuotekuvaus

Siberian Ginseng juuriuute. Pitkä perinnekäyttö Kiinassa. Tunnetaan myös nimellä venäjänjuuri. Jaksamiselle ja elinvoimaisuudelle. Adaptogeeninen yrtti. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher. Maidoton, maissiton, soijaton, sokeriton. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.

Suositeltu annostus:

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Standardoitu venäjänjuuriuute (sisältää 1,2 mg [0.8%] Eleutherosidi E ja B) 150 mg
Venäjänjuuriuute 150 mg

Muut ainesosat:

Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), täyteaine (karboksimetyyliselluloosa), hapettumisenestoaine PhytoO2X® (L-askorbiinihappo ja beetakaroteeni).

Kuvaus

Solgar® Siberian Ginseng, eli venäjänjuuri (Eleutherococcus senticosus) sisältää venäjänjuurijauhetta sekä standardoitua uutetta. Uutteen sisältämien vaikuttavien ainesosien, eleutherosidi E:n ja B:n, määrä on vakioitu 0,8 prosenttiin. Standardointi takaa tasaisen määrän aktiivisia aineosia.

Solgar®:n käyttämät yrtit valitaan huolellisesti luonnossa kasvatetuista tai erityisillä kasvitieteellisillä tiloilla viljellyistä kasveista. Hienoimmat, tuoreimmat kasviraaka-aineet valitaan tiukkojen kriteerien perusteella. Huomioon otetaan mm. raaka-aineen maantieteellinen alkuperä, lajin todennettavuus ja raaka-aineen laatu. Ihmiskunta on käyttänyt yrttivalmisteita varhaisesta historiasta lähtien, koska niiden ruuan ravintoarvon ylittävät hyödylliset vaikutukset on tunnettu jo varhaisista ajoista lähtien. Kasveja on käytetty vuosisatojen ajan hyvinvinvoinnin ylläpitämiseen.

Ginseng-lajeja on useita, ja siperian ginsengiä käytetään perinteisesti parantamaan keskittymistä ja tuomaan energiaa ja elinvoimaa. Se tunnetaan myös adaptogeenisestä vaikutuksestaan, joka tukee fyysisen, henkisen ja ympäristön aiheuttaman stressin vaikutuksia keholle ja mielelle.

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*