Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SINKKI+KARNOSIINI+GLUTAMIINI jauhe(120g) Biomed

Biomed sinkki karnosiini glutamiini jauhe 120g
19,70€ 24,50€
  • 164,17€/kg
  • Pakkauskoko: 120g
kpl 

Tuotekuvaus

UUTUUS! Nopeavaikutteinen juomajauhe ruoansulatuskanavan limakalvojen kunnon tukemiseen. Juoma hoitaa ja suojaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja.
Sisältää myös Aloe Veraa sekä lakritsinjuuri-, punajalavan kuori- ja rohtosalkoruusun juuriuutteita. Pakkauskoko: 120 g / 48 annosta. Sinkki + Karnosiini + Glutamiini -juomajauhe. Ravintolisä 120 g / 48 annosta. Valmistettu Suomessa.

Suositeltava vuorokausiannos:

2 mittalusikallista kahdesti päivässä esimerkiksi aamulla ja illalla. Sekoita jauhe lämpimään veteen, kahviin, teehen tai muuhun juomaan. Nauti vasta kun jauhe on täysin liuennut (n. 1 min kuluttua).

Huom:

Tuotteen sisältämä DGL-lakritsinjuuriuute ei nosta verenpainetta.
Sinkki voi tyhjään vatsaan nautittaessa aiheuttaa pahoinvointia. Siinä tapauksessa nauti juoma pienen ruokamäärän kanssa.
Jos imetät, olet raskaana tai käytät lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärisi kanssa. 

Suositeltava vuorokausiannos:

2 mittalusikallista aamuin ja illoin (yhteensä 4 mittalusikallista/5 g) sisältää:
L-Glutamiini (mg) 3372
Sinkki (mg) 16 (160 %*)
L-Karnosiini (mg) 59
Lakritsijuuriuute (mg) 700
– vastaten tuoretta (mg) 1400
Rohtosalkoruusu-uute (mg) 400
– vastaten tuoretta (mg) 1000
Punajalavauute (mg) 300
– vastaten tuoretta (mg) 2400
Aloe Vera (mg) 126
– vastaten tuoretta (mg) 1260
*% päivittäisestä saantisuosituksesta

Aineosat

L-glutamiini, lakritsinjuuriuute (DGL), rohtosalkoruusunjuuri-uute, punajalavankuori-uute, Aloe Vera (kuivattu mehu), L-karnosiini, sinkkisulfaatti, maltodekstriini (uutteiden kantoaine).
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC:ssa. Suojattava suoralta auringonvalolta ja lämmöltä.

Zink + Karnosin + Glutamin dryckespulver. Kosttillskott 120 g / 48 doser

Rekommenderad daglig dos:

2 mätskedar två gånger om dagen, till exempel på morgonen och på kvällen. Blanda pulvret med varmt vatten, kaffe, te eller annan dryck. Njut först när pulvret har löst sig helt (efter ca 1 min).

Obs:

DGL-lakritsrotextraktet höjer inte blodtrycket.
När det tas på fastande mage kan zink orsaka illamående. Ta i så fall drycken med en liten mängd mat. Om du är gravid, ammar eller använder läkemedel, diskutera användning av kosttillskott med läkaren. 

Rekommenderad daglig dos

2 måttskedar på morgonen och kvällen (4 måttskedar/5 g totalt) innehåller:
L-glutamin (mg) 3372
Zink (mg) 16 (160 %*)
L-karnosin (mg) 59
Lakritsrotextrakt (mg) 700
– motsvarande färsk (mg) 1400
Läkemalvaextrakt (mg) 400
– motsvarande färsk (mg) 1000
Rödalmbarkextrakt (mg) 300
– motsvarande färsk (mg) 2400
Aloe Vera (mg) 126
– motsvarande färsk (mg) 1260
*% av det dagliga referensintaget

Ingredienser:

L-glutamin, lakritsrotsextrakt (DGL), extrakt av läkemalva, extrakt av rödalm bark, Aloe Vera (torkad juice), L-karnosin, zinksulfat, maltodextrin (extraktbärare).
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inte ett alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme.

Lisätietoa:

Nopeavaikutteinen ja tehokas juomajauhe koko ruoansulatuskanavan limakalvojen kunnon tukemiseen. Tutkitusti tehokkaat ainesosat. Uudistaa, suojaa sekä rauhoittaa ruoansulatuskanavan limakalvoja. Ei lisäaineita. Helppokäyttöinen ja nopeavaikutteinen.
Sinkki + Karnosiini + Glutamiini -juomajauheesta tehtävä juoma hoitaa suun limakalvoista eteenpäin koko ruoansulatuskanavan limakalvoja aivan suoliston loppuun asti.
Kaikki aineosat ovat vesiliukoisessa ja nopeasti vaikuttavassa muodossa. Itse juoman voi sekoittaa esimerkiksi lämpimään veteen, jolloin syntyy miedosti lakritsinmakuinen ja lähes väritön juoma, joka on helppo nauttia. Jauhe voidaan sekoittaa myös teehen, kahviin tai muuhun lämpimään nesteeseen.

Nauti juoma rauhalliseen tahtiin, jolloin vaikutus ulottuu suun ja ruokatorven limakalvoista aina vatsalaukun ja suoliston limakalvolle asti.
Tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän L-Glutamiinia, L-Karnosiinia, Sinkkisulfaattia,    Lakritsijuuriuutetta (DGL), Rohtosalkoruusun juuriuutetta, Punajalavan kuoriuutetta,    Kuivattua Aloe Vera mehua.

Synergisesti vaikuttavat tehoaineet
L-Glutamiini
Suoliston pintakerros tukeutuu glutamiiniin uuden pintasolukon rakennusaineena. Tuote sisältää laadukasta glutamiinia, joka on parhaan makuinen ja hyvin liukeneva.
L-Karnosiini
Karnosiini on dipeptidi, joka muodostuu beta-alaniini- ja histidiini aminohapoista. Karnosiinia esiintyy elimistössä muun muassa sydänlihaksessa, aivoissa, ihossa, maksassa ja munuaisissa.
Sinkki

Tuotteessa on käytetty sinkkisulfaattia, joka auttaa säätelemään hiilihydraattien aineenvaihduntaa ja näin tukee myös normaalia sokeriaineenvaihduntaa.
Lämpimään nesteeseen liuenneena sinkki löytää hyvin perille limakalvolle.
Sinkki edistää:
normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa, normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa,    normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa, normaalia rasvahappoaineenvaihduntaa,    normaalia A- vitamiinin aineenvaihduntaa, normaalia proteiinisynteesiä,    immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin

Lakritsinjuuriuute (DGL)
DGL (deglykyrritsinoitu) lakritsinjuuriuute ei nosta verenpainetta, mutta sisältää limakalvoa hoitavat ominaisuudet. Rauhoittaa ärsyyntyneitä hengitysteitä ja kurkkua.   Edistää ruoansulatuskanavan terveyttä ja normaalia toimintaa. Edistää suolen normaalia toimintaa. Edistää metabolista terveyttä ja tukee painonhallintaa.

Rohtosalkoruusun juuriuute
Althaea Officinalis –uute (engl. Marshmallow Root) on sekä perinteinen että runsaasti tieteellisesti tutkittu yrtti, joka muodostaa ohuen suojaavan kalvon limakalvolle. Sitä on käytetty useimpiin ruoansulatuskanavan ongelmiin, mutta myös yskän ärsyttämän kurkkuun.
Lievittää kurkun ja nielun kutinaa, lievittää suun limakalvojen ärsytystä, rauhoittaa ärsyyntynyttä nielua ja yukee hengitysteiden terveyttä.

Punajalavan kuoriuute
Ulmus Rubra -uute. Englanniksi Slippery Elm joka viittaa puun kuoreen joka on ”liukas” purekellessa. Liukkaus on seurausta polysakkarideista jotka muuttuvat limaksi kosketuksissaan veden kanssa. Lima on luonteeltaan suojaavaa ja hoitavaa päästessään limakalvolle. Tukee suoliston terveyttä. Rauhoittaa ruuansulatuskanavaa. Auttaa maidon pilkkoutumisessa. Tukee ruuansulatusta. Muodostaa limaa, joka tukee limakalvojen terveyttä suojaamalla ja hoitamalla niitä.

Aloe Veran kuivattu mehu
Aloe Veran lehden geelistä saadun mehun tiiviste. Aloe on tunnettu limakalvoa suojaavista vaikutuksista ja lukuisista muista terveyttä edistävistä ominaisuuksistaan
Aloe vera edistää:
Maha-suolikanavan terveyttä
Ruuansulatusta ja aineenvaihduntaa
Suoliston säännöllistä liikettä ja toimintaa
Normaalia verensokerin säätelyä
Insuliiniaineenvaihduntaa (insuliinin eritystä stimuloiva vaikutus)
Immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja vastustuskykyä
Solujen suojaamista hapettumisstressiltä
Painonhallintaa