Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SINKKIASETAATTI imeskeltävä (120kpl) Bertil's

Bertils sinkki imeskely large
8,90€ 10,90€
  • 123,61€/kg
  • Pakkauskoko: 72g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Aikuisille naisille ja miehille. Kuntoilijoille ja aktiiviurheilijoilleVastustuskyvyn kuuriluontoiseen tehostamiseen. Hyvänmakuinen ja helposti nautittava imeskelytabletti. Makeutettu ksylitolilla. Ei sisällä laktoosia, gluteenia, sokeria, hiivaa eikä eläinperäisiä aineosia.
Imeskeltävä bertil´s Sinkkiasetaatti on erinomainen valmiste kuuriluontoiseen sinkin saannin lisäämiseen.
Sinkkiasetaatti on paras sinkin muoto imeskelytabletissa. Sinkkiasetaatti liukenee ja ionisoituu nopeasti suun syljen vaikutuksesta. Sinkkiasetaattia suositellaan imeskeltäväksi akuuttiin tarpeeseen useita kertoja päivässä; pieniä määriä, hitaasti imeskellen ja tietysti annostusohjetta noudattaen.

Sinkkiasetaatin ionisoitumisen voi havaita sille tyypillisenä poltteen tunteena suun takaosassa. Voimakkaasta ionisoitumisesta johtuen sinkkiasetaatin imeytyminen ruuansulatuskanavasta verenkiertoon on vaatimaton muihin sinkin kemiallisiin muotoihin verrattuna. Sinkkiasetaatin pitkäkestoiset, ravitsemukselliset terveysvaikutukset ovat tästä syystä vaatimattomat ja siksi asetaatti sopii parhaiten kuuriluontoiseen käyttöön.
Säännölliseen käyttöön suosittelemme sinkkibisglysinaattia sisältäviä nieltäviä bertil’s Sinkki -tabletteja.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet      
Sinkkiä   10 - 80 mg 100 - 800 %*
* Osuus päivän saantisuosituksesta      

Annostus aikuisille

1 tabletti 8 kertaa päivässä enintään 7 päivän ajan.
Tabletti imeskellään hitaasti suussa.

Käyttörajoitukset ja huomioitavaa

käytössä Viranomaisten määrittelemä sinkin suurin suositeltu päiväannos säännöllisessä, pitkäaikaisessa käytössä aikuiselle on 25 mg. Kuuriluontoisuus on erittäin tärkeää, kun vastustuskykyä tuetaan suositeltua päiväannosta suuremmilla sinkkimäärillä.
8 tabletin päiväannosta suositellaan ainoastaan aikuisille ja yli 12 -vuotiaille.

Sinkki voi aiheuttaa joillekin henkilöille lievää ohimenevää pahoinvoinnin tunnetta n. 0,5 h kuluessa tabletin nauttimisesta. Oireet ovat usein vältettävissä, kun tabletin nauttii aterian yhteydessä.
Sinkkitabletin imeskely aiheuttaa lievää polttelun tunnetta suun takaosassa ja nielussa. Ilmiö on normaali on seurausta sinkin ns. ulkoisesta vaikutuksesta nielun limakalvoilla.

Runsas sinkin saanti saattaa heikentää elimistömme kykyä hyödyntää ravinnon kuparia. Pitkäaikaisesti ja säännöllisesti sinkkilisää nauttiville suositellaan myös kuparilisää.
Sisältää makeutusainetta (ksylitoli). Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.
Tuotteen ainesosat ja säilytys Makeutusaine ksylitoli, sinkkiasetaatti (ei-EU), emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, sakeuttamisaine natriumalginaatti, luontainen mustaherukka- ja sitrusaromi.

Säilytä

tuote huoneenlämmössä kosteudelta ja valolta suojassa.

Tuotteen vegaanisuus

Tuote on 100 % vegaaninen. Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Terveysväittämät / kliininen näyttö

Sinkki ylläpitää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa