Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SPORT COLLAGEN+C-VIT+OPTI-MSM kollageeni (260g) Puhdas+

Puhdas plus sport collagen c optimsm 260g
15,90€ 18,00€
  • 61,15€/kg
  • Pakkauskoko: 260g
kpl 

Tuotekuvaus

Hyvin imeytyvä bioaktiivinen kollageenijauhe! Sisältää tutkittua Peptan® nautakollageenia ja C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen, luuston ja ihon normaalia toimintaa varten. Sisältää lisäksi tutkittua OptiMSM Metyylisulfonyylimetaania. Monipuolinen kollageeni- ja proteiinilisä. Proteiini edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina. Sisältää n. 40 annosta. Valmistettu Suomessa.

Käyttöohje

FI: 1-2 ruokalusikallista vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.
SV: 1-2 matskedar per dygn. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn.  

Ainesosat

FI: hydrolysoitu nautakollageeni, metyylisulfonyylimetaani, L-askorbiinihappo. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa eikä makeutusaineita. Ravintolisä.
SV: hydrolyserad bovint kollagen, metylsulfonylmetan, L-askorbinsyra. Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte socker, salt, soja eller sötningsmedel. Kosttillskot.

RAVINTOSISÄLTÖ/ NÄRINGSINNEHÅLL 1-2 rkl /matskedar

Kollageeni/kollagen 5-10 g
C-vitamiini/ C-vitamin 200 – 400 mg (*250-500 %)
Metyylisulfonyylimetaani/ metylsulfonylmetan 1-2 g
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det daglig aintaget.
Kehitetty ja valmistettu Suomessa. Raaka-aineet eivät ole peräisin Suomesta./ Utvecklat and tillverkat i Finland. Råvarorna är inte från Finland. 

Lisätietoja

Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti luustosta, lihaksista, jänteistä ja ihosta. Noin 25 vuoden iässä elimistö al­kaa menettämään kykynsä tuottaa uutta kollageenia.
Puhdas+ Sport Collagen + C-vitamiini + OptiMSMon korkealaatuinen ravintolisä. Sen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita.