Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SUPER COLLAGEN KOLLAGEENI BODYFLEX (60 tabl) Hankintatukku

Bodyflex super collagen ht large
14,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Kollageenihydrolysaattitabletit. Ravintolisä nivelten ja rustojen hyvinvointiin. Peptan® IIm kollageeni – sisältää myös kondroitiinisulfaattia ja hyaluronihappoa luontaisesti. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Peptan® IIm kollageenihydrolysaatti (sika), Paakkuuntumisenestoaine E 468, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 2-6 tabl. sisältää:

Kollageenia 1000 – 3000 mg

Annostus

2 tablettia päivässä, annostuksen voi tarvittaessa nostaa 6 tablettiin päivässä. Paras teho saadaan, kun annostus on ensimmäisen kuukauden ajan 6 tablettia, ja sen jälkeen ylläpitoannos 2 tablettia päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan.

Pakkauskoko

60 tabl. / 32 g

Fysiologiset vaikutukset

Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia.
   Bodyflex® Super Collagen sisältää hyvin imeytyvää hydrolysoitua Peptan® IIm kollageenia 500 mg/tabletti. Peptan® IIm kollageeni muodostuu luonnollisista bioaktiivisista peptideistä, jotka on pilkottu vapaiksi aminohapoiksi tai di- ja tripeptideiksi, sekä kondroitiinisulfaatista ja hyaluronihaposta, jotka toimivat synergiassa tehostaen kollageenin vaikutusta ja antaen ravintoaineita nivelille ja rustoille.
   Peptan® IIm kollageeni imeytyy helposti ja tehokkaasti ohutsuolesta dipeptideinä, tripeptideinä tai vapaina aminohappoina, jolloin se lisää elimistön kollageenisynteesiä. Kollageenipeptidit kulkeutuvat kaikkialle kehoon. Peptan® IIm sisältää 55-70 % hydrolysoitua kollageenia eli proteiinia, 12-25 % glykosaminoglykaania, sisältäen vähintään 12 % kondroitiinisulfaattia ja noin 1 % hyaluronihappoa. Monipuolisen koostumuksen ansiosta annostus on pienempi kuin tavanomaisilla hydrolysoiduilla kollageenivalmisteilla.
   Kollageenin aminohappokoostumus on ainulaatuinen; vain se sisältää hydroksiproliini-aminohappoa. Tämän aminohapon ilmestyminen verenkiertoon antaa elimistölle merkin valmistaa kollageenia. Elimistö alkaa tuottaa itse kollageenia ja se voi olla mitä tahansa tarvittua kollageenityyppiä. Valmisteen vaikutusmekanismi perustuu siis valmisteen antamaan signaaliin, ei siihen, että se imeytyisi sellaisenaan tai että siitä pilkkoutumisen jälkeen muodostuisi kollageenia. Pilkotun kollageenin aminohappoja voidaan käyttää rakennuspalikoina elimistön oman kollageenin tuotantoon.
   Peptan® IIm on 2. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti nivelissä, mutta myös ihossa ja luustossa.