Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

SUPER KURKUMIINI (30tbl) Bioteekki

Kurkumiini super bioteekki large
13,50€ 15,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Vahva kurkumiini. Kurkumaa on vuosisatoja käytetty erilaisten olotilojen hallintaan. Se suojaa elimistöä antioksidanttina ja edistää immuunijärjestelmän toimintaa. Nykytutkimus on todentanut kurkuman tehon. Tavallisessa kurkumauutteessa vain noin 1 % käytetystä kurkumiinista, kurkuman aktiiviaineesta, siirtyy verenkiertoon ja solujen käyttöön. Super Kurkumiinin ainutlaatuinen TSE Forte -kurkumauute on vahva, hyvin imeytyvä ja luonnollinen kurkumiini. TSE forte -kurkumauute (Turmeric Super Extract forte) on kurkumiinin ja beetasyklodekstriinin yhdistelmä. Beetasyklodekstriini lisää kurkumiinin vaikuttavuutta monikertaisesti. Super Kurkumiinia voi käyttää aina tarvittaessa, se sopii myös pitkäaikaiskäyttöön esimerkiksi silloin, kun nivelten hyvinvointi mietityttää. Pieni paketti on helppo pitää mukana taskussa tai laukussa.

Annostus:

1–2 tablettia tarvittaessa, niellään kokonaisena runsaan veden kera.

Sopivuus erikoisruokavalioihin:

Ei sisällä gluteenipitoisen viljan aineosia. Laktoositon, maidoton, liivatteeton.

Käyttörajoitukset:

Varmuussyistä ei suositella raskaana oleville, imettäville tai pienille lapsille. Voi vaikuttaa verenohennuslääkkeiden tehoon. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
vaikuttavat aineet 1 tabl. 2 tabl.   
TSE-kurkumauute 33 mg 66 mg
– joka vastaa kurkumiina 4800 mg 9600 mg

Ainesosat

Täyteaineet (dikalsiumfosfaatti ja mikrokiteinen selluloosa)
kurkumauute TSE forte (sisältää kurkumiinia Curcuma longa -kasvista beetasyklodekstriiniä ja stabilointiainetta polysorbaatti 80)
paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat)