Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat

Toimitusehdot

Verkkokauppa tapahtuu Suomen lakien ja asetusten mukaisesti. Ehdot ovat voimassa Suomen rajojen sisäpuolella. Ahvenanmaalle emme valitettavasti toimita tilauksia.

Toimituskulut

6,90 € — tilauksista 0,00 - 44,90 €
4,90 € — tilauksista 45,00 - 89,90 €
2,90 € — tilauksista 90,00 - 119,90 €
0,00 € — Yli 120,00 €

Kotiovelle toimitettavan Posti kotipaketin hinta on 12,90 € tilaussummasta riippumatta.

Puhelintilauksista veloitamme postikuluina aina 6,90 € tilaussummasta riippumatta.

Toimitusajat

Kello 13.00 mennessä arkipäivisin tilatut tilaukset toimitamme pääsääntöisesti samana päivänä Postiin tai Matkahuoltoon kun maksutapa on verkkomaksu tai lasku.

Lähetystunnus löytyy OmaPosti-sovelluksestasi tai Matkahuollon viestistä. Postipaketin saapuminen kestää n. 1-2 päivää, Matkahuollon n. 2-4 päivää (lähtee seuraavana arkiaamuna).

Tilisiirtomaksua käytettäessä tilaus postitetaan 1-3 päivän kuluessa suorituksen kirjautumisesta tilillemme.

Mikäli varastotilanteesta johtuen ei tilausta voida luvatussa ajassa toimittaa, otamme asiakkaaseen yhteyttä tilanteen selvittämiseksi.

Toimituskulut ulkomaille

Toimituskulut Viroon ja Ruotsiin 11,90 € alle 3 kg:n paketeista*.

Toimituskulut Eurooppaan EU:n jäsenvaltioihin 25,90 € alle 3 kg:n paketeista*.

EU:hun kuulumattomiin maihin emme toimita tilauksia.

(* tuotteet saavat painaa enintään 2,5 kg)

Toimitusvaihtoehdot

Tilausten toimitusvaihtoehdot Suomessa ovat:

  • - Postin postipaketti ja Smartpost pakettiautomaatti ja noutopisteet.
  • - Matkahuollon paketti / pakettiautomaatti.
  • - Postin kotipaketti
  • - Nouto Sipoon noutopisteestä.

Järjestelmä ehdottaa lähimpiä Postin noutopisteitä postinumeron perusteella. Mikäli haluatte tilauksenne muuhun Postin noutopisteeseen tai Matkahuollon toimipaikkaan/pakettiautomaattiin, ilmoittakaa lisätiedoissa kohteen täydellinen osoite postinumeroineen. Muussa tapauksessa Matkahuollon toimipaikka valitaan osoitetiedon perusteella lähimmän noutopaikan mukaan.

Postin SSI-palvelu ja Matkahuolto ilmoittavat saapuneesta paketista tekstiviestillä tilauksen yhteydessä annettuun puhelinnumeroon, ja Smartpost pakettiautomaattia varten lähetetään avauskoodi (puhelinnumero on pakollinen tieto).

Posti kotipaketti toimitusvaihtoehdossa Posti on yhteydessä vastaanottajaan pääsääntöisesti seuraavana työpäivänä tilauksen toimittamisesta, jolloin asiakas sopii jakeluajankohdan Postin kanssa. Sovittavat jakeluajat vaihtelevat alueittain klo 09.00-21.00 välillä. Palveluun sisältyy yksi jakeluyritys kotiovelle.

Tehdessäsi tilauksen toisen puolesta, pyydämme lisäämään "Tilausviesti" kenttään tilauksen saajan puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen!

Tarjoamme mahdollisuuden noutaa tilauksenne Sipoon noutopisteestä, jolloin tilaus maksetaan käteisellä (raha) paikan päällä tai ennakkomaksuna (Paytrail, lasku Paytrailin kautta, tai Pankkisiirtomaksu kuitilla). Kortit eivät valitettavasti käy.

Emme toimita tilauksia postiennakolla.

Pidätämme oikeuden toimittaa tilauksen kotiin tulevassa kirjeessä, mikäli sen koko ja paino sallivat sen.

Maksutavat

1. Verkkopankki-, luottokortti-, ja muut verkkomaksutavat Paytrail Oyj:n kautta

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7b
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

2. Lasku

Laskulla maksamiseen tarjoamme Walley (Collector) maksupalvelua Paytrail Oyj:n kautta.

3. Tilisiirtomaksu Vitaravinteen tilille FI72 1981 3000 0084 38

Kun olet hyväksynyt tilauksen, saat laskun sähköpostiisi jossa ilmenee pankkitilin numero, viitteen numero sekä maksettava määrä.

Tilaus toimitetaan kun maksu on kirjautunut Vitaravinteen tilille. Lähetämme tuotteet 1-3 päivän sisällä postipakettina. Yleensä paketit saadaan lähetettyä seuraava arkipäivänä maksutapahtumasta.

4. Maksu noudettaessa

Noudettaessa maksu voidaan suorittaa käteisellä tai ennakkoon millä tahansa yllä olevista maksutavoista. Emme valitettavasti ota vastaan korttimaksuja.

Pakkaukset ja niiden kierrätys

Pyrimme ekologisuuteen toiminnassamme ja kierrätämme pakkausmateriaalit. Tästä johtuen voit saada lähetyksesi kierrätetyssä laatikossa.

Vitaravinteen hintatiedot

Tuotteiden hinnat sisältävät ALV:n 14% tai 24%. Vitaravinne pidättää oikeuden erheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen

Tuotetiedot

Vitaravinne ei vastaa tuotteissa ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta

Palautusoikeus/Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa asiakkaan on ilmoitettava myyntiimme viipymättä, siitä kun hän havaitsi virheen tai kun hänen olisi se tullut havaita. Kaikissa palautustapauksissa on ensiksi otettava yhteyttä myyjään.

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla avaamattomia, alkuperäispakkauksissaan ja myyntikuntoisia. Lähetyksen mukaan tulee liittää kopio kuitista sekä omat yhteystiedot. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolella, mielellään alkuperäiseen pakettiin, iskunvaimennusmateriaalia käyttäen.

Jos palautat kaikki tuotteet tai paketti palautuu meille takaisin noutamattomana:

Palautuspaketista peritään 16,90 euroa lähetys-, palautus- ja pankkikuluja. Luottokortilla maksetuista tilauksista peritään lisäksi luottokorttiprovisio.

Noutamatta jäänyt paketti voidaan myös uudelleenlähettää, josta perimme 13,90 euroa lähetys- ja palautuspostimaksuja.

Jos palautat osan tuotteista:

Palautuspaketista peritään 7,90 euroa lähetys-, palautus- ja pankkikuluja.

Tilauksen peruuttaminen

Jos peruutat maksamasi tilauksen ennen sen lähettämistä vähennämme meille koituneet pankki- ja mahdolliset luottokorttikulut palautettavasta summasta.

Asiakastiedot

Asiakastietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Emme myöskään lähetä mainospostia.