Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

UBICAPS Q10 Ubikinoli 100 mg +C+Se (40 kaps) Hankintatukku

Hankintatukku ubicaps 100 c se 40kaps
28,70€ 32,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Ubikinoli – C-vitamiini – seleenikapselit. Ravintolisä. Energia-aineenvaihduntaan.   Solujen suojaksi ja vireydeksi. Väsymykseen ja uupumukseen. Urheilijoille, ikääntyville, väsyneille. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Kaneka Ubiquinol™ stabiloitu jauhe P30 (arabikumi, Kaneka UbiquinolTM ubikinoli, dekstriini, L-askorbiinihappo), Kasvipohjainen kapselin kuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Askorbiinihappo*, Seleno-L-metioniini, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat.     Saattaa sisältää jäämiä soijasta.

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:
Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia 100 mg
Seleeniä 100 µg (182 %)*
C-vitamiinia 80 mg (100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 kapseli päivässä runsaan nesteen kera.

Pakkauskoko

40 kaps./22 g

Fysiologiset vaikutukset

Ubikinoli on ubikinonin aktiivimuoto ja siten nämä molemmat aineet ovat samaa koentsyymi Q10:tä eri muodoissa. Elimistössämme koentsyymi Q10 esiintyy yli 90-prosenttisesti ubikinolina.
Ravintolisänä nautittu ubikinoli vaikuttaa suoraan elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon. Niinpä ubikinoli imeytyy helposti ja on heti sellaisenaan solujen käytettävissä.
Ubikinoli on rasvaliukoinen, vitamiinin kaltainen aine ja keskeinen koentsyymi solujen energiatuotantokeskuksissa (mitokondrioissa) tapahtuvassa ATP:n eli adenosiinitrifosfaatin muodostuksessa vaikuttaen suoraan solujen energian tuotantoon.
Erityisesti ikääntyvien kannattaa käyttää ubikinolia, sillä kehon kyky valmistaa ubikinonia ja muuttaa sitä aktiivimuotoon pelkistyneeksi ubikinoliksi heikentyy iän myötä.

Seleeni (Se) on antioksidantti ja keskeinen hivenaine solujen entsyymitoiminnassa erityisesti hapetusstressiltä suojaavan glutationiperoksidaasi-entsyymin osana. Seleeni myös suojaa elimistöä raskasmetallien haitallisilta vaikutuksilta sitomalla myrkyllisiä raskasmetalleja kuten elohopeaa, lyijyä ja kadmiumia.
Seleeni edistää kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, siittiöiden normaalia muodostumista sekä hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Orgaanisessa muodossa selenometioniinina seleeni imeytyy erittäin hyvin.
C-vitamiini vahvistaa vastustuskykyä, auttaa solujen suojaamista hapettumisstressiltä ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
Valmisteesta hyötyvät erityisesti ikääntyvät, urheilijat, väsyneet ja toipilaat sekä muut, jotka eivät pysty hyödyntämään ubikinonia esimerkiksi heikentyneen imeytymisen tai vähentyneen entsyymitoiminnan vuoksi.
Vaikutuksen voi huomata vireystason nousuna.