Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ZINKOSAN FRESH MINT SINKKI C-VIT (20 Imeskelytabl) Hankintatukku

Zinkosan fresh mint 20tabl ht
3,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Imeskeltävä sinkki-C-vitamiini-pelargonia. Ravintolisä. Tehoaineina sinkkisitraatti, C-vitamiini, pelargoniauute, mentoli ja freshmint-aromi. Laktoositon, hiivaton, gluteeniton ja vegaaninen.

Ainesosat

Makeutusaineet ksylitoli ja sorbitoli, Pintakäsittelyaineet guarkumi ja magnesiumstearaatti, Pelargoniauute EFLA 956 (Pelargonium sidoides), Askorbiinihappo, Sinkkisitraatti, Aromit (mentoli, freshmint)

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 4 tabl. sisältää:
Pelargoniauutetta EFLA® 956 80 mg
C-vitamiinia 75 mg  (94 %*)
Sinkkiä 15 mg (150 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti 4 kertaa päivässä. Tablettien annetaan liueta hitaasti suussa.
Valmistettu Suomessa
Pakkauskoko
20 tabl./14 g

Fysiologiset vaikutukset

Hengitystieinfektiot ovat yleisimpiä tartuntatauteja sekä aikuisilla että lapsilla. Tyypillisin niistä on flunssa eli nuhakuume, jonka oireita ovat kurkkukipu, nuha, yskä ja lievä kuume. Oireet kestävät yleensä 5-10 vuorokautta. 90% flunssista on virusten aiheuttamia, joihin antibiooteilla ei ole tehoa.
Zinkosan® Fresh Mint on hyvänmakuinen imeskeltävä tabletti kurkun karheuteen ja avaamaan tukkoista hengitystä. Tehoaineina ovat sinkki, C-vitamiini ja pelargoniauute, jotka yhdessä tehostavat elimistön vastustuskykyä. Mentoli ja freshmint-aromi tuovat raikkaan olon hengitysteihin ja avaavat tukkoista nenää.
Sinkki on soluja suojaava antioksidantti, joka säätelee lähes 200 entsyymin toimintaa; se on tärkeä tekijä vastustuskyvylle ja se vaikuttaa suotuisasti myös ihon kuntoon. C-vitamiini ja sinkki ovat tehokkaita antioksidantteja, jotka yhdessä täydentävät toistensa vaikutusta.
Standardoitu EFLA® 956 pelargonian juuriuute on peräisin Etelä-Afrikassa kasvavasta Pelargonium sidoides DC -kasvista. Uute on vakioitu polyfenoleihin kuuluvan umkaliinin suhteen. Uute sisältää lisäksi proantosyanidiineja, kumariineja ja tanniineja.
Pelargoniauute tukee fysiologisesti kuntoutumista flunssasta.
Pelargonian juuriuutteella on kolmitahoinen vaikutusprofiili:
antimikrobinen: estää bakteerien pääsyä elimistöön ja estää niiden kasvua
antiviraalinen: estää virusten pääsyä elimistöön

HUOM!

immuunipuolustusta vahvistava: aktivoi interferonin muodostumista ja NK-soluja (luonnolliset tappajasolut, natural killers).
Ei suositella käytettäväksi raskauden ja imetyksen aikana näillä kohderyhmillä tehtyjen tutkimusten puuttumisen vuoksi. Ei suositella käytettäväksi varfariinin kanssa.