Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ACTIVE COLLAGEN kollageeni + msm + boswellia + glukosamiini (210g) Planet Paleo

Active collagen planet paleo
38,80€
  • 184,76€/kg
  • Pakkauskoko: 210g
kpl 

Tuotekuvaus

Planet Paleo Active Collagen on ainutlaatuinen kollageenisekoitus aktiiviseen elämäntyyliin.
Planet Paleo Active Collagen kollageenisekoitus sisältää rustoa ja sidekudoksia tukevia ravintoaineita kuten mangaania, joka edistää sidekudoksen normaalia toimintaa. Myös glukosamiini, celadriini ja MSM auttavat sinua pysymään aktiivisena ympäri vuoden.

Kollageeni on ihon hyvinvoinnille elintärkeä proteiini ja sen luontainen tuotanto alkaa hidastua pikkuhiljaa jo noin 25-vuotiaana ja lakkaa kokonaan noin 50-vuotiaana. Samalla kollageenin rakenne heikentyy. Kollageenin väheneminen hidastaa esimerkiksi nivelten, jänteiden, rustojen, ihon, hiusten ja kynsien uusiutumista sekä joustavuutta. Kollageeni vaikuttaa myös ihon elastisuuteen, täyteläisyyteen ja kosteuteen, joten sitä kannattaa alkaa nauttia hyvissä ajoin.

Planet Paleon kollageenijauheet ovat hydralysoituja eli valmiiksi pilkottuja, mikä tarkoittaa sitä, että ne ovat kollageenipeptidejä. Elimistö pystyy hyödyntämään tämänkaltaiset peptidit paremmin, kuin tavallisen kollageeniproteiinin, sillä ne ovat elimistön aminohappoprofiilille jo valmiiksi sopivassa muodossa.

Ainesosat:

Hydrolysoitu kollageeni (naudan), glukosamiinihydrokloridi, celadriini, metyylisulfonyylimetaani (MSM), boswellia, inkivääri, C-vitamiini, ruusunmarja, kurkuma, mangaaniglysinaatti, natriummolybdaatti, luonnollinen appelsiiniaromi, ksylitoli.

Käyttöohje:

1,5 mittaa sekoitetaan 200ml vettä ja juodaan joko erillään aterioinnista tai aterioinnin yhteydessä. Raskaana oleville ja imettäville vain lääkärin tai terapeutin ohjeesta. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja. Tuote säilytettävä lasten ulottumattomissa. 35 annosta.

Ravintosisältö:

Primal Blend:
Kollageeni (naudan) 3250mg
Boswellia Resin 100mg
Inkiväärinjuuri 100mg
Ruusunmarja 100mg
Kurkumanjuuri 50mg
Glukosamiini 1000mg
Celadrin 200mg
Co-Active Formula:
Glukosamiini 1000mg
Celadriini 200mg
MSM 200mg
C-vitamiini 100mg (125% VSV)
Mangaani 5mg (250% VSV)
Molybdeeni 100mcg (200% VSV)

Valmistusmaa:

Yhdistynyt kuningaskunta

Runsaasti antioksidantteja sisältävällä kurkumalla on voimakas anti-inflammatorinen vaikutus. Boswellia on yrttikasvi, jota on käytetty jo tuhansia vuosia ylläpitämään nivelten toimivuutta. Tuote sisältää myös muita nivelten suosikkeja, kuten C-vitamiinipitoista ruusunmarjaa sekä tulehdusta laskevaa inkivääriä.

Planet Paleon ravintolisät ovat huippulaatuisia ja hyvänmakuisia. Kokonaisvaltaisesti koostetut tuotteet sisältävät eettisesti tuotettua kollageenia (niityllä laiduntaneen naudan tai kestävästi pyydetyn kalan kollageeni) yhdistettynä synergisesti toimiviin ravintoaineisiin.