Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ADVANCED MULTI-BILLION DOPHILUS MAITOHAPPOBAKTEERI (60 vegekaps) Solgar

Advanced  multi billion dophilus 60 uusi solgar
44,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Maitohappobakteerit, jotka sietävät vatsahappoja. Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus sisältää neljää tunnettua ja tutkittua maitohappobakteerikantaa. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.
Advanced Multi-Billion Dophilus™ -maitohappobakteeri. Hyödyllisten maitohappobakteerien lähde. Tukee suoliston mikrobikantaa.    Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Gluteeniton, maidoton, sokeriton, suolaton ja tärkkelyksetön.

Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus -kapselit sisältävät L. acidophilus LA-5®-, B. lactis BB-12®-, L. paracasei L. CASEI 431®-, L. rhamnosus GG LGG® -kantoja. Jokainen kapseli sisältää 1,25 miljardia bakteeria kustakin neljästä eri kannasta tarjoten ruuansulatukselle hyödyllisiä mikro-organismeja. Kaikki kannat selviävät myös vatsan happamissa olosuhteissa, ja pääsevät elävinä näin myös ruuansulatuskanavan alempiin osiin.

Suositeltu annostus:

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Aktiiviset ainesosat (1 kapseli):

Lactobacillus acidophilus, LA-5®   1,25 miljardia bakteeria
L. paracasei, L-CASEI 431®   1,25 miljardia bakteeria
L. rhamnosus GG, LGG®   1,25 miljardia bakteeria
Bifidobacterium lactis, BB-12®   1,25 miljardia bakteeria

Muut ainesosat:

Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, natriumalginaatti),
paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat), kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).
Solgar® Advanced Multi-Billion Dophiluksessa on käytetty polysakkaridimatriisiteknologiaa, joka suojaa eläviä bakteereja mahahappojen vaikutuksilta, ennen kuin ne saavuttavat suoliston. Tämä erityinen koostumus tarjoaa suojaa ja ravintoa mikro-organismeille ja parantaa samalla tuotteen säilyvyyttä. Tuotetta ei tarvitse näin ollen säilyttää jääkaapissa ja kapselit on suojattu vatsahappojen hajottavalta vaikutukselta.

Acidophilus, B. lactis, L Paracasei ja L. Rhamnosus ovat hyödyllisiä bakteerikantoja, joita löytyy luonnostaan ​​suolistosta ja joita on tutkittu runsaasti. Suolisto vastaa ruuansulatuksesta, tiettyjen vitamiinien tuottamisesta ja osallistuu myös vastustuskyvyn toimintaan.

Ruoansulatuskanavassa asuu biljoonia bakteereja, jotka tukevat suoliston terveyttä ja immuunijärjestelmää. Fermentoitujen elintarvikkeiden, kuten jogurtin, tempehin, juuston ja hapankaalin, syöminen voi auttaa lisäämään hyödyllisten bakteerien määrää. Jos ruokavaliosi ei sisällä hapatettuja ruokia, voivat maitohappobakteerit ravintolisänä tukea suoliston yleistä hyvinvointia.

Solgar® Advanced Multi-Billion Dophilus on turvallinen tapa lisätä hyödyllisten bakteerien määrää suolistossa. Euroopan elintarviketurvallisuusviranomainen (EFSA) on myöntänyt tämän yhdistelmän kannoille turvallisuusmerkinnän (QPS).

Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*
Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.