Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ARGANÖLJY (50ml) PuhdasPlus

Puhdas plus arganoljy 50ml
13,50€
  • 270,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
kpl 

Tuotekuvaus

Arganöljy on luokiteltu maailman hienoimmaksi ja ainutlaatuisimmaksi öljyksi. Se sisältää antioksidantteja ja E-vitamiineja. Ylellinen öljy ravitsee ja uudistaa ihoa parantaen ihon elastisuutta, ehkäisten ryppyjen ja juonteiden syntymistä. Hajusteeton öljy sopii myös herkälle iholle. Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä.

Käyttöohje

FI: Levitetään kasvoille, decolte-alueelle ja vartalolle. Hyvin imeytyvä öljy sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle, ikääntyvälle ja herkälle iholle. Voidaan käyttää myös hiuslatvojen hoitoon. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä suojattuna valolta ja liialliselta lämmöltä. Vain ulkoiseen käyttöön.
SV: Appliceras på ansikte, decolte området och kropp. Mycket absorberbar olja lämplig för alla hud typer, särskilt torr, åldrande och känslig hud. Kan även användas för att behandla hårbotten. Förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras åtskilt från lätt och stark värme. Endast för extern användning

INCI

Argania Spinosa Kernel Oil
luomua/ekologisk/ingredients from Organic farming.

Lisätietoja

Arganöljy tasapainottaa ihon talintuotantoa. Kokeile Puhdas+ Arganöljyä myös epäpuhtaan ja aknesta kärsivän ihon hoitoon.