Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

ARNICA MONTANA D12 rakeet (20g) DCG

Aconitum arnica belladonna
20,50€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Arnica montana (arnikki)
Myrkytön arnikki kasvaa Alpeilla. Sitä nimitetään "kaatumisruohoksi", koska siitä tehty tee parantaa loukkaantumisvammoja. Tohtori Phyllis Speight nimittelee Arnicaa Jumalan suurimmaksi lahjaksi ihmiskunnalle.

Tohtori kirjoittaa "Arnica"-kirjansa kannessa: "Ihmeellinen lääkeaine väsymykseen ja uupumukseen etenkin kun ne johtuvat työnarkomaniasta tai lihasten rasituksesta. Arnica poistaa usein kaikki putoamisten, iskujen ja tapaturmien seuraamukset." Taitaisiko selkeämmin sanoa?
Arnica on juuri ensiapuaine kaikissa onnettomuuksissa: ruhjeissa, verenvuodoissa, nyrjähdyksissä, tajuttomuustiloissa ja sokeissa. Luetteloa voisi jatkaa loputtomiin. Esimerkiksi palovammoissa voi ensin antaa Arnicaa ja sen jälkeen Aconitumia.

Arnica on äärettömän tärkeä aine kirurgisiin operaatioihin valmistauduttaessa, olkoon sitten kyseessä hammaslääkärissä käynti tai leikkaus. Ennalta parina päivänä, operaatiopäivänä ja jälkeenpäin muutamana päivänä tarpeen mukaan otettu Arnica puolittaa raihnaan olon. Synnytyksissä Arnica vähentää verenvuotoja ja virkistää.

Usein Arnicasta suuren avun saavat ihmiset eivät mielellään päästä lääkäriä lähelle, koska vaivat paranevat "kyllä se siitä" -tyylillä. Arnica suo heille helpotusta sydämen, lihasten ja nivelten ylirasitustiloihin sekä puristavaa päänsärkyyn, johon on kymmenittäin muitakin aineita. Myös unettomuus saattaa helpottua.