Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ASTACAPS Astaksantiini (60 kpl) Hankintatukku

Astacaps
16,50€ 18,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Vahva astaksantiini – luonnon E-vitamiinikapseli. AstaCapsin sisältämä kasviperäinen astaksantiini valmistetaan makeassa vedessä tarkoin valvotuissa olosuhteissa kasvatetusta Haematococcus pluvialis -mikrolevästä

Ainesosat

Safloriöljy, Liivate*, Astaksantiinivalmiste, Kosteudensäilyttäjä E 422*, D-alfa-tokoferoli, Väri E172* *kapselin kuori
Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:

Astaksantiinia 4 mg
Luontaista E-vitamiinia 10 mg*
*83 % vuorokautisen saanniin vertailuarvosta

Annostus

1 kapseli päivässä.
Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton

Fysiologiset vaikutukset

Vapaaradikaalien aiheuttaman hapettumisen arvellaan olevan syy ikääntymiseen liittyvään solujen vaurioitumiseen. Antioksidantit ovat hapettumista ehkäiseviä aineita, jotka vähentävät vapaaradikaalien aiheuttamia tuhoja elimistössä. Antioksidanttien tarvetta lisäävät mm. fyysinen rasitus, ravinnon imeytymishäiriöt, yksipuolinen ravinto, tupakointi ja runsas alkoholinkäyttö.

Astaksantiini kuuluu karotenoideihin. Luonnossa astaksantiinia on runsaasti kaloissa, äyriäisissä ja joissakin kasveissa. Astaksantiini on jopa 500 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini ja 40 kertaa tehokkaampi kuin beetakaroteeni

Astaksantiini on koko keholle hyödyllinen yhdiste, joka antaa virkeyttä ja elinvoimaa.
E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii antioksidanttina suojaten soluja hapettumisstressiltä. E-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on aikuisilla 10 mg.

AstaCaps sopii kaikenikäisille edistämään yleistä hyvinvointia. Erityisesti tupakoitsijat, kuntoilijat ja urheilijat ja yksipuolista ravintoa käyttävät hyötyvät valmisteesta. Tuote sopii säännölliseen käyttöön.