Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B-VITAMIINI Complex SUPER-B (60 kpl) Bioteekki

B vitamiini super bioteekki large
17,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Super-B -valmisteessa on vahvat pitoisuudet kaikkia B-vitamiineja, ja niistä osa on elimistön paremmin hyväksikäytettävässä muodossa. Näistä syistä Super-B on erityisen tehokas ja hyvä B-vitamiinivalmiste. Se sopii sekä jatkuvaan käyttöön että satunnaiseen käyttöön piristämään ja poistamaan uupumusta. Valmisteen sisältämä niasiini voi aiheuttaa ohimenevää ihon punoitusta pian käytön jälkeen.

Ainesosat:

Koliinisitraatti, Liivate (kapseli, farmaseuttinen laatu), Tiamiinihydrokloridi, Kalsium-D-pantotenaatti Riboflaviini, Inositoli, Pyridoksiinihydrokloridi, Syanokobalamiini, Nikotiiniamidi, Nikotiinihappo, Para-aminobentsoehappo (PABA), Paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), Pyridoksaali-5’-fosfaatti, Metyylikobalamiini, D-biotiini, Foolihappo.

Vaikuttavat aineet 1 kaps. Vertailuarvosta

Tiamiini (B1) 50 mg 4540%
Riboflaviini (B2) 50 mg 3570%
Niasiini (B3), josta 25 mg nikotiinihappoa 50 mg 310%
Pantoteenihappo 50 mg 830%
B6-vitamiini, josta 10 mg pyridoksaali-5`-fosfaattia 50 mg 3570%
B12-vitamiini, josta 10 µg metyylikobalamiinia 50 µg 2000%
Foolihappo 500 µg 250%
Biotiini 50 µg 100%
Para-aminobentsoehappo (PABA) 20 mg 
Koliini 50 mg 
Inositoli 50 mg  

Annostus:

Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.

Hyvin imeytyvä ja vahva uuden sukupolven B-vitamiinivalmiste. B-vitamiinit ahertavat joka puolella kehoa. Niitä tarvitaan tuottamaan energiaa, tukemaan hermoston toimintaa, rakentamaan valkuaisaineita, huoltamaan hermostoa ja hormonitoimintaa, muodostamaan verisoluja sekä lukuisissa muissa kehon toiminnoissa. B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja siksi niitä tarvitaan päivittäin.
B-vitamiineja on runsaasti täysjyväviljassa. Myös liha ja maitotaloustuotteet ovat hyviä B-vitamiinin lähteitä ravinnossamme.