Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B12-VITAMIINI 1000µg + B6 + FOOLIHAPPO 400µg (90tabl) Terveyskaista

Terveyskaista b12 b6 foolihappo 90tabl
9,50€ 13,90€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Edistää normaaleja psykoligisia toimintoja, kuten muistin toimintaa. Vähentää väsymystä ja uupumusta. Immuunipuolustuksen normaalille toiminnalle. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, maidoton, vegaaninen, makeuttamaton / sokeriton.

Annostus

1 nielaistava tabletti päivässä.

Päiväannos sisältää:

B12-vitamiini 1000 µg (40000 %*)
Foolihappo 400 µg (200 %*)
B6-vitamiini 2,8 mg (200 %*)
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.

Ainesosat

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi (B6), metyylikobalamiini (B12) ja pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).

Ingredienser

Fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, hydroxypropyl metylcellulosa), klumpförebyggande (magnesiumsalter av veg. fettsyror, kiseldioxid), pyridoxinhydroklorid (B6), methylcobalamin (B12), pteroylmonoglutaminsyra (folsyra).

B12 vähentämään väsymystä ja virkistämään muistia
B12- ja B6-vitamiinit sekä foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistin toimintaa, sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Ne kaikki ovat tärkeitä myös immuunipuolustuksen toiminnalle. Lisäksi B12- ja B6-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä veren punasolujen muodostumista.
B-vitamiinit ovat vesiliukoisia vitamiineja, jotka eivät varastoidu kehoon kuten rasvaliukoiset vitamiinit.
B12-vitamiinia saa merkittäviä määriä vain eläinperäisistä tuotteista. Useimmat vegaaniruokavaliota noudattavat tarvitsevat B12-vitamiinilisää.
B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on valmiiksi aktiivinen muoto elimistön tehokkaasti hyödynnettäväksi.
Pitkävaikutteisina tablettien liukenemisnopeus on normaalia hitaampi, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tavallista paremmin sen sisältämät vitamiinit.