Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

B12-VITAMIINI 1000 µg + FOLAATTI 250 µg imeskelytabl (100 kpl) Bertil's

B12 folaatti bertils large
15,90€
kpl 

Tuotekuvaus

B12 Metyylikobaamiini + FOLAATTI Imeskelytabletti appelsiininmakuisena. Bertil’s Vitamin B12-vitamiini+Folaatti -tabletit sisältävät aktiivianeet huolella valituissa muodoissa, jotka tukevat toistensa vaikutuksia. Hyvän makuinen imeskelytabletti sopii myös kasvissyöjille. Mielialan ja vireystilan edistämiseen. Hermoston ja aivojen hyvinvointiin. Energisyyden ja pirteyden tueksi. Uusien punasolujen muodostukseen. Vahvaksi B12-vitamiinilisäksi vegaaneille.
Ei sisällä laktoosia, gluteenia, hiivaa, sokeria eikä eläinperäisiä aineosia. Sisältää makeutusainetta. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa

Vaikuttavat aineet   1 tabl.   Osuus päivän saantisuosituksesta
B12-vitamiini metyylikobalamiini 1000 mcg   40 000 %
Folaatti (Quatrefolic®)   250 mcg   125 %
* osuus päivän saantisuosituksesta

Annostusohje aikuisille

1 imeskelytabletti päivässä.
Tabletin voi niellä kokonaisena nesteen kanssa tai imeskellä hitaasti suussa.

Käyttörajoitukset

Tuotteella ei ole erityisiä käyttörajoituksia. Tuotteen aktiiviaineilla ei ole tunnettuja sivuvaikutuksia.

Tuotteen ainesosat ja säilytys

Makeutusaine ksylitoli, täyteaine selluloosajauhe, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, luontainen appelsiiniaromi, metyylikobalamiini, glukosamiinimetyylitetrahydrofolaatti Quatrefolic®.

Säilytä tuote huoneenlämmössä valolta suojattuna.

Kiire, stressi ja ikääntyminen saavat muistin ja keskittymiskyvyn katkeilemaan. Tällöin elimistömme kyky hyödyntää ja muokata aivoille tärkeitä ravintoaineita ruuasta on saattanut heikentyä. Bertil’s B12-vitamiini+Folaatti sisältää aivoille ja hermostolle tärkeimmät tehoravinteet helposti imeytyvässä, aktiivisessa muodossa.

Aivot elävät sokerilla. On silti vain harvoja tilanteita, että sokeria ei riittäisi aivoille. Useammin pulaa on muista aivoille tärkeistä ravintoaineista, kuten folaatista ja B12-vitamiinista. B12-vitamiinia saadaan ainoastaan eläinperäisistä ruoka-aineista. Stressattu tai ikääntynyt elimistömme ei lisäksi aina pysty muokkaamaan lisänä nautittua synteettistä syanokobalamiini B12-vitamiinia ja foolihappoa aivojen tarvitsemaan aktiiviseen muotoon.