Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BALANSSI MAITOHAPPOBAKTEERI+B6+BIOTIINI (100 kpl) TK

Balanssi tk
14,50€ 19,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Maitohappobakteerivalmiste Balanssi sisältää viisi tarkoin valittua maitohappobakteerikantaa, jotka tasapainottavat vatsasi toimintaa ja ylläpitävät hyvinvointiasi. Jokaisella maitohappobakteerikannalla on hieman toisistaan poikkeavia ominaisuuksia ja jokaista niitä tarvitaan erilaiset määrät, jotta ne jäävät lisääntymään ja osaksi suoliston bakteerikantaa. Laktoositon, gluteeniton, hiivaton, soijaton.

Balanssin maitohappobakteerikannat ovat:

Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus rhamnosus
Bifidobacterium lactis
Bifidobacterium breve
Streptococcus thermophilus

Annostus

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä.
1 kapseli sisältää: 2,3 miljardia maitohappobakteeria, B6 – vitamiinia 1,4 mg, Biotiinia 50µg

Ainesosat

Mikrokiteinen selluloosa (täyteaine), gelatiini (kapselin kuori), maitohappobakteerit yhteensä 2,3 miljardia (Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve), pyridoksiinihydrokloridivalmiste, D-botiini, titaanioksidi (kapseli).

Balanssia suositellaan erityisesti käytettäväksi muuttuvissa tilanteissa, joissa suoliston bakteerikanta saattaa häiriintyä:
Antibioottikuurin aikana
Ulkomaan matkoilla
Ruokavalion muuttuessa
Kun vastustuskyky on alentunut
Ruuansulatusongelmien aiheuttaman suoliston ärtymisen yhteydessä

Balanssi edistää suoliston ja vatsan toimintaa – juuri siellä missä pitääkin
Biotiini edistää limakalvojen pysymistä normaaleina.
B6- vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Balanssi on suomalaisille kehitetty kotimainen ravintolisä, jossa on tasapainoinen yhdistelmä maitohappobakteereja. Maitohappobakteerit ovat osa ruuansulatuksen ja elimistön normaalia toimintaa. Maitohappobakteereja on kaikilla limakalvoilla. Balanssin kaikki viisi maitohappobakteeri-kantaa ovat suojapäällystettyjä. Ne pääsevät elävänä mahalaukun happojen läpi suoleen, jossa suojapäällystys sulaa ja maitohappobakteerit toimivat. Tutkimusten mukaan mikään yksittäinen maitohappobakteeri ei yksinään riitä ylläpitämään suotuisia olosuhteita limakalvoilla. Tasapainoinen monista eri bakteereista koostuva maitohappobakteerikanta, jossa on runsaasti hyödyllisiä maitohappobakteereja suhteessa haitallisiin bakteereihin, ylläpitää suolistossa normaaleja olosuhteita ja ruuansulatuksen toimintaa. Maitohappobakteerit ehkäisevät olemassaolollaan haitallisten bakteerien elinmahdollisuuksia.