Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BALANTICPRO PLUS (100+15 kpl) MAITOHAPPOBAKTEERI Bioteekki

Bioteekki balanticpro plus 100 plus 15kaps
16,40€ 19,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Monipuolisesti maitohappobakteereita jokapäiväiseen käyttöön. Suosikki jo 15 vuotta! BalanticPro Plus maitohappobakteeri tuo tasapainoa elämään. Tuote on kehitetty Suomen johtavien probioottiasiantuntijoiden kanssa. Se sisältää neljä tutkittua, toisiaan tukevaa maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. BalanticPro Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäistä eikä valmisteessa ole käytetty muitakaan eläinperäisiä ainesosia. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan.

Annostus

1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä. Paras vaikutus saavutetaan nauttimalla kapseli tyhjään vatsaan. Kapselit niellään kokonaisina veden kera tai voidaan avata.

Ainesosat

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), Maltodekstriini, Kalsiumkarbonaatti, Inuliini (sikurinjuuresta), Maitohappobakteerivalmiste, Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), Mannoosi. Vegaaninen.

vaikuttavat aineet 1 – 3 kaps.      

Maitohappo- ja bifidobakteerit* 2 – 6 mrd aktiivista bakteeria,
* Lactobacillus helveticus, Lacticaseibacillus paracasei, Lacticaseibacillus rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis Bb-12.

Sopivuus ruokavalioihin

Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta.

Käyttörajoitukset

Ei tiedossa. Nautitaan vähintään tunti eri aikaan kuin lääkkeet.

Ravintolisä:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Pakkauskoko

100 kapselia
Lasipurkki