Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BEAUTY COLLAGEN VIVANIA KOLLAGEENIJAUHE (140 g) HT

Vivania beauty collagen 140g natural ht
15,70€
  • 112,14€/kg
  • Pakkauskoko: 140g
kpl 

Tuotekuvaus

Kollageenijauhe. Ravintolisä. 100 % kollageenijauhe. Edistää ihon kauneutta. Lisää kosteutta ja kimmoisuutta. Ylläpitää ihon tervettä rakennetta. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton, maustamaton. Ei sovi kala-allergisille.

Ainesosat

Hydrolysoitu Peptan® kalakollageeni
Vuorokausiannos
Vuorokausiannos 1-2 rkl sisältää:
Kollageenia 5-10 g

Annostus

1-2 ruokalusikallista päivässä sekoitettuna lasilliseen vettä tai mehua tai esim. rahkaan, jogurttiin tai smoothieen. Hyvien tulosten saavuttamiseksi suositellaan 1-2 rkl (5-10 g) jauhetta päivittäin 4-8 viikon ajan. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi suositellaan 12 viikon yhtäjaksoista käyttöä. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön.

Pakkauskoko

140 g

Fysiologiset vaikutukset

Vivania® Beauty Collagen Natural –jauhe sisältää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan®-kalakollageenia, joka vahvistaa ihon rakennetta ja edistää sen kimmoisuutta ja kosteustasapainoa. Peptan®-kollageeni on pienimolekyylistä, mikä takaa sen erinomaisen imeytyvyyden.
Kollageeni on proteiini, ihon luonnollinen ainesosa, joka auttaa ihoa säilyttämään kiinteytensä ja kimmoisuutensa. Kollageenia on myös hiuksissa, kynsissä sekä nivelkudoksessa. Ikääntymisen myötä elimistön kyky valmistaa kollageenia heikkenee, minkä vuoksi ihon kimmoisuus ja elinvoimaisuus vähenevät.
Vivania® Beauty Collagen Natural –jauhe edistää ihon kauneutta ja elinvoimaisuutta ravitsemalla ja lisäämällä ihon kosteutta sisältä päin, edistämällä ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta sekä ylläpitämällä ihon tervettä rakennetta.