Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BEAUTY KOLLAGEENI BIOACTIVE (250g) Puhdas+

Beauty kollageeni puhdasplus
28,90€
  • 115,60€/kg
  • Pakkauskoko: 250g
kpl 

Tuotekuvaus

Kalakollageeni on kalasta eristetty proteiini. Kollageeni rakentaa ja kosteuttaa ihoa ja saa sen näyttämään kiinteämmältä, sileämmältä ja kimmoisammalta. Kollageeni muodostaa 30 % ihmisen elimistön proteiinista ja sitä löytyy erityisesti ihosta.

Noin 25 vuoden iässä elimistö alkaa menettää kykynsä tuottaa uutta kollageenia. Kollageenin puute johtaa useisiin ihon ikääntymisen merkkeihin, kuten esimerkiksi ihon rypyt, juonteet ja veltostunut iho sekä couperosa ja pigmenttiläiskät.

Puhdas+ -tuotteet ovat korkealaatuisia ja kotimaisia ravintolisiä. Valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä ainesosia, kuten säilöntäaineita, väriaineita ja pintakäsittelyaineita.

ANNOSTUS:

1 ruokalusikallinen päivässä. Jauhe sekoitetaan lasilliseen vettä, mehua, jogurttia tms. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville. Ei suositella lapsille tai raskaana oleville henki­löille.

AINESOSAT:

Hydrolysoitu Kalakollageeni. Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, tärkkelystä, maissia eikä soijaa.

RAVINTOSISÄLTÖ 1 rkl Kalakollageeni 8 g