Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BIO-ACTIVE UBIQINOL Q10 100mg (150kpl) Pharma Nord

Bio active ubiqinol 100 pn
85,90€ 98,50€
  • 802,80€/kg
  • Pakkauskoko: 107g
kpl 

Tuotekuvaus

Ennen Uniqinol. Kuvassa 60 kpl, toisin kuin kuvassa!
BioActive Q10 Ubiqinol® sisältää ubikinonia sen aktiivisessa muodossa ubikinolina. Perinteinen ubikinoni on aineen hapettunut muoto. Entsyymien tulee pelkistää se suolistossa ubikinoliksi ennenkuin se voi imeytyä ja vaikuttaa. Ubikinoli voi siis imeytyä suoraan ja se nostaa yleensä ubikinonin veripitoisuuden noin kolme kertaa korkeammalle kuin perinteinen ubikinoni jos annos on sama.
Miksi valita BioActive Uniqinol?
Kehon energian tuotanto hidastuu vuosien vieriessä ja väsymme herkemmin. Heikentynyt enrgiantuotantokyky voi vaikuttaa suorituskykyymme ja kestävyyteemme. Ubikinoni on keskeinen ja korvaamaton aine elimistön energian tuotannossa. Energiaa tuotetaan solujen mitokondrioissa, pienissä “voimalaitoksissa”. Niissä ravinnon rasvan, hiilihydraattien ja valkuaisaineiden energia muunnetaan kehon käyttämäksi kemialliseksi energiaksi ATP:ksi (adenosiinitrifosfaatti). Mitokondrioissa on runsaasti ubikinonia jota saadaan jonkin verran ravinnosta, mutta elimistö tuottaa sitä myös itse. Tuotano kuitenkin vähenee nopeasti iän myötä.
Mitä ubikinoli on?
Useimmissa ravintolisissä ubikinoni esiintyy sen hapettuneessa muodossa, ubikinonia. Elimistön täytyy pelkistää ubikinoni sen aktiivimuotoon ubikinoliksi. Kaikilla ihmisillä tämä prosessi ei toimi kovin hyvin. Tämä pätee erityisesti iäkkäisiin tai imeytymishäiriöistä kärsiviin. Tällöin on hyvä ottaa ubikinoni valmiiksi aktivoituna ubikinolina.

Pharma Nordin Bio-Qinon Q10 on johtava ubikinoni valmiste, joka sisältää luonnollista (Q10) ubikinonia, uutettuna kasviöljyyn. Se on kansainvälisen Q10 järjestön virallinen vertailuvalmiste. Sen imeytyvyys on erinomainen ja siitä on hyvä dokumentaatio, se on erinomainen valinta normaalitilanteissa. 150 kpl, toisin kuin kuvassa.

Annostus:

Suositeltu vuorokausiannos 1-2 kapselia ruokailunyhteydessä.

Koostumus:

Sisältää: Ubikinolia, koentsyymi Q10-H2 (CoQ10 pelkistyneenä) Uniqinol® 100mg

Ainesosat:

Kookosöljy, gelatiini, kosteudensäilyttäjä;
glyseroli, ubikinoli Q10-H2 ( Uniqinol®)
värit: E150c, E171, hapettumisenestoaineet; askorbiinihappo, tokoferoliuute

Bioactive ubikinol q10. Tavallisen ubikinonin (koentsyymi Q10) täytyy muuttua elimistössä ubikinoliksi ennekuin se voi imeytyä ja vaikuttaa. Ubikinonin entsymaattinen aktivaatio ubikinoliksi tapahtuu suolistossa. Kaikilla ihmisillä tämä muuntuminen ei tapahdu kovin hyvin. Mm. pitkäaikaissairailla, tupakoitsijoilla, ikääntyneillä tai henkilöillä joilla on erilaisia terveysongelmia, on usein myös heikentynyt entsyymien toiminta, jolla muuntaa ubikinoni ubikinoliksi. Ubikinolia elimistö voi hyödyntää välittömästi ja se nostaa veren ubikinonin noin 3 kertaa korkeammalle tasolle kuin perinteinen ubikinoni.

Ubikinoli hapettuu helposti ubikinoniksi jos se joutuu kosketukseen ilman kanssa, tai altistuu valolle. Siksi ubikinoli on pakattu valoa ja ilmaa läpäisemättömiin kapseleihin. Kapselit on pakattu hygienisiin läpipainopakkauksiin.

Erikoisvalmiste käyttäjille, joiden elimistö ei kykene riittävissä määrin muuntamaan ubikinonia ubikinoliksi:

Tupakoitsijoilla, vanhuksilla ja henkilöillä, joilla on erilaisia terveys-ongelmia on myös joskus ongelmia muuntaa suolistossa ubikinoni aktiiviseksi ubikinoliksi. Näiden henkilöiden on hyödyllisempää käyttää ubikinolia, joka on koentsyymi Q10 valmiina, aktiivisena, kehon säilyttämänä muotona.
BioActive Q10 on hiljattain kehitetty ravintolisä. Sen sisältämä ubikinonin on valmiina aktiivisessa muodossa ubikinolina. Aiemmin ubikinolia ei saatu säilymään valmisteessa. Kehon ei tarvitse muuntaa ubikinolia, se on sellaisenaan suoraan kehon käytettävissä. Tästä syystä Bio-Activesta saa erikoistapauksissa varmemman tehon.

Kenelle suositella perinteistä Bio-Qinon Q10 valmistetta?

Terveet ikääntyvät ja aktiiviset, liikuntaa tai eri urheilumuotoja harrastavat, sekä henkilöt, jotka syövät kolesterolia alentavia lääkkeitä (statiineja, jotka tutkitusti laskevat elimistön ubikinonitasoja). Terveillä henkilöillä ei ole ongelmia hyödyntää elimistössään Bio-Qinon ravintolisän ubikinonia ja muuntaa se elimistössä aktiiviseksi ubikinoliksi, muotoon, jossa se on vahva antioksidantti ja jossa keho säilyttää sitä.

Kenelle suositella uutta aktiivisessa muodossa olevaa Bio-Active Q10 Uniqinol?

Valmistetta suositellaan sellaisille erityisryhmille, joilla on erilaisia terveysongelmia ja siksi heikentynyt entsyymien toiminta. Pitkä-aikaissairaille, kroonikoille, vanhuksille ja tupakoitsijoille BioActive Q10 Uniqinol on varma valinta.
Se on vaikutukseltaan vahvempi ja varmempi, koska se vaikuttaa suoraan energiakatalysaattorina ja antioksidanttina elimistössä ilman, että entsyymien toimintaa tarvitaan muuntamaan sitä aktiivimuotoon.

Bio-Active Q10 Uniqinol® antaa nopeamman ja korkeamman nousun veren ubikinoni tasoihin, kuin vastaava määrä ubikinonia.

Valolta suojattu patentoitu kapseli

Bio Active Q10 Uniqinol:in ubikinoli on aineena hyvin herkkä valon ja hapen vaikutuksille. Tästä syystä happi on poistettu, patentoidulla menetelmällä, öljystä johon ubikinoli on liuotettu. Itse kapselit on lisäksi suojattu valolta, niin ettei aktiivimuodossa oleva aine vahingoitu kapselissa.

Säilytys: 

Huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.