Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

Bio-Kromi ChromoPrecise 100 µg (60 tbl) Pharma Nord

Pharma nord bio kromi 100mikrog 60tbl
13,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Orgaaninen ChromoPrecise® -kromi.Korkea hyötyosuus. Kromi edistää veren sokeritasojen pysymistä normaalina ja normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti. Tieteellisesti testattu.
Suositeltu vuorokausiannos 1 tabletti sisältää:             
Kromia 100 µg (250%)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Tuotetiedot

Annostus:
1 tabletti päivässä aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Säilytys:

Säilytetään huoneenlämmössä, suojassa auringonvalolta.
Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:

Kromilla rikastettu hiiva (ChromoPrecise® orgaaninen kromi), kiinteyttämisaine (maltodekstriini), täyteaine (mikro kiteinen selluloosa), paakkuuntumisenestoaine (talkki), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), kiinteyttämisaine (rasvahappojen magnesiumsuolat).

Lisätietoa:

Kromi on hivenaine, jota tarvitaan hyvin pieniä määriä tiettyjen biologisten toimintojen varmistamiseksi. Yksi näistä toiminnoista on normaalien (tasaisten) verensokeriarvojen ylläpitäminen. Verensokerin (glukoosin) pitoisuus kasvaa syödessä, mutta tasojen ei tulisi nousta liian nopeasti tai liian korkealle. Toimivan sokeriaineenvaihdunnan avulla glukoosi imeytyy verenkierrosta ja kulkeutuu soluihin, joissa se muutetaan energiaksi. Kromi edistää verensokeritason pysymistä normaalina.

Joillakin henkilöillä glukoosin puhdistuma ei toimi normaalisti, eivätkä solut saa riittävästi sokeria. Tämä saattaa johtaa erilaisiin oireisiin kuten väsymykseen, vapinaan ja ärtyneisyyteen. Napostelu tai karkit voivat tarjota tähän pikaisen helpotuksen nostamalla nopeasti veren sokeriarvoja ja antamalla välitöntä energiaa, mutta vaikutus häviää nopeasti ja jättää meidät samaan tilaan kuin ennen välipalaa. Pitkällä tähtäimellä voimme tarvita enemmän nopeita verensokeriarvojen korjauksia, jolla voi olla negatiivinen vaikutus myös painoon. Bio-Kromin® avulla voit auttaa kehoasi ylläpitämään normaaleja verensokeriarvoja ja ehkäistä tällaisia tilanteita. Kromi edistää normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa ja on näin tärkeä tekijä sokerin ja rasvan käsittelyssä kehossa.

Mikä on GTF?
Yksi tekijä, jolla on vaikutusta glukoosin aineenvaihduntaan on GTF (Glucose Tolerance Factor). Se on aminohappokompleksi, joka muodostuu kahdesta niasiini (B-vitamiini) -molekyylistä, kolmesta aminohaposta, sinkistä ja mangaanista ja syntyy kromin reagoidessa hiivan kanssa. Tämä molekyylikompleksi osallistuu monimutkaisiin biokemiallisiin prosesseihin, jotka säätelevät hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja glukoositasapainoa.