Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

Bio-Marin Plus 500mg OMEGA-3 (180+30 kpl) Pharma Nord

Pharma nord bio marin plus 180 plus 30
25,80€
  • 169,74€/kg
  • Pakkauskoko: 152g
kpl 

Tuotekuvaus

Bio-Marin® Plus omega-3-rasvahappoja. Sisältää vapaita rasvahappoja, joka varmistaa paremman imeytyvyyden. Vahvaa (65% omega-3), helposti imeytyvää kalaöljyä. Sisältää myös B12-vitamiinia ja foolihappoa, jotka edistävät normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa. Puhdasta kalaöljyä, joka ylittää selkeästi kaikki turvallisuusrajat. Puremax-sertifioitua (kolme-asteinen puhdistusprosessi, jossa öljy puhdistetaan perusteellisesti). Pehmeät gelatiinikapselit on helppo niellä. Valmistettu GMP-laatuvaatimusten mukaisesti. Tieteellisesti testattu.

Suositeltu vuorokausiannos 1-3 kaps.sisältää: 1 kaps./ 3 kaps.

Kalaöljyä (vapaina rasvahappoina) 500 mg 1500 mg
Omega-3-rasvahappoja 325 mg 975 mg
Josta EPA 190 mg 570 mg
DHA 110 mg 330 mg
Foolihappoa 100 µg (50%)* 300 µg (150%)*
B12-vitamiinia 1 µg   (40%)* 3 µg (120%)*
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Suositeltu vuorokausiannos:

1-3 kapselia päivässä, tarpeen mukaan. Kapselit nieltävä kokonaisina. Ei suositella henkilöille, joilla veren hyytyminen on jo jostain syystä heikentynyt.

Säilytys:

huoneenlämmössä suojassa auringonvalolta.
Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:

Hydrolysoitu kalaöljy, kapselin kuori (liivate), kosteudensäilyttäjä (E 422), kiinteyttämisaine (E 551), väri (E 150c), pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo), syanokobalamiini (B12-vitamiini).

Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää
Bio-Marin® Plus sisältää omega-3-rasvahappoja, jotka ovat ryhmä välttämättömiä, monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita on erityisesti rasvaisessa kalassa kuten lohessa, sillissä ja makrillissa. Tärkeimmät omega-3-rasvahapot ovat eikosapentaeenihappo (EPA) ja dokosaheksaeenihappo (DHA).

Jos et syö kalaa, voi olla hyväksi käyttää Bio-Marin® Plus -valmistetta näiden hyödyllisten yhdisteiden riittävän saannin varmistamiseksi. Omega-3-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa* sekä näön** ja aivotoiminnan** pysymistä normaalina. Bio-Marin® Plus -kapselit ovat hygieenisessä läpipainopakkauksessa, joka pidentää valmisteen säilyvyysaikaa.

Bio-Marin® Plus valmistetaan käyttämällä kokonaisia kaloja, lukuunottamatta kylkifileitä, jotka tulevat kuluttajien käyttöön. Siksi kaloja ei pyydystetä pelkästään Bio-Marin® Plus -tuotteen valmistamiseksi.