Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

Bio-Selen seleeni + Sinkki (150tbl) Pharma Nord

Pharma nord bio seleeni sinkki 150tbl
16,90€
  • 187,78€/kg
  • Pakkauskoko: 90g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Puhdasta, orgaanista seleeniä (SelenoPrecise®), sinkkiä, beetakaroteenia sekä B6-, C- ja E-vitamiineja. Koko perheen antioksidanttivalmiste. Seleeni ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. A-vitamiini edistää ihon ja näön pysymistä normaalina. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista luuston, ikenien, hampaiden ja rustojen normaalia toimintaa varten. B6-vitamiini edistää normaaleja psykologisia toimintoja.    Taustalla yli 40 vuoden tuotekehitys. Valmistettu farmaseuttisten laatuvaatimusten mukaisesti.

Suositeltu vuorokausiannos sisältää: 1 tabl. 2 tabl. *

A-vitamiini 1000 µg RE 2000µg RE 125 / 250 %
(Valmisteen A-vitamiini on beetakaroteenina)                   
Beetakaroteeni 6 mg 12 mg       
B6-vitamiini 2 mg 4 mg   143 / 286%
E-vitamiini 10 mg a-TE 20 mg a-TE 83 / 166%
C-vitamiini 60 mg 120 mg 75 / 150%
Seleeni (orgaaninen SelenoPrecise®) 50 µg 100 µg 91 / 182%
Sinkki   15 mg 30 mg 150 / 300%
* Vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Annostus:

1-2 tablettia päivässä aikuisille.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisällä ei tule korvata monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Valmisteen hiiva on inaktivoitu.

Säilytys:

Huoneenlämmössä, suojassa suoralta auringonvalolta.
Säilytä tuote pienten lasten ulottumattomissa.

Ainesosat:

Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), sinkkiglukonaatti, C-vitamiini (L-askorbiinihappo), paakkuuntumisenestoaine (maltodekstriini), seleenillä rikastettu hiiva (*SelenoPrecise®), beetakaroteeni, E-vitamiini (DL-alfa-tokoferyyliasetaatti ja -hapon sukkinaatti), pintakäsittelyaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), kiinteyttämisaine (piidioksidi), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), pintakäsittelyaine (maissiproteiini).
* EP Patent No. 1478732.

Lisätietoa:

Bio-Selen®+Sinkki sisältää seleeniä, joka edistää immuunijärjestelmän ja kilpirauhasen normaalia toimintaa sekä normaalia siittiöiden muodostumista. Kilpirauhanen säätelee solujen aineenvaihduntaa, mikä on tärkeää sekä normaalin painon ylläpitämisessä että hormonaalisen tasapainon kannalta. Bio-Selen®+Sinkki on ihanteellinen antioksidanttivalmiste, sillä puhtaan, orgaanisen seleenin sekä sinkin lisäksi se sisältää myös C- ja E-vitamiinia, jotka kaikki edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Bio-Selen®+Sinkki sisältää myös B6-vitamiinia ja beetakaroteenia. Tiedetään, että tietyillä alueilla maailmassa maaperä on seleeniköyhää, minkä seurauksena maataloustuotteissa (mukaan lukien liha) on vähemmän seleeniä.