Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BIOACTIV SKIN luomu (60 vegekaps) Nordiq Nutrition

Bio active skin 60vegekaps nn
24,50€
kpl 

Tuotekuvaus

Vahva sekoitus luomukasveja sisältää muun muassa kollageenin muodostumiselle ja ihon suojaamiselle tärkeää C-vitamiinia. Pääraaka-aine, sitruuna, sisältää runsaasti ferulahappoa, jota on perinteisesti käytetty sekä anti-ageing-tuotteissa että suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta vanhentavilta vaikutuksilta. Täydellinen valinta niille, jotka haluavat suojata ja huolehtia ihostaan kiireisen kaupunkielämän haittavaikutuksilta.

AINESOSAT

Yksi (1) kasviskapseli sisältää:  %NRV**NORDIQ hormeettinen sekoitus: sisältää:Luomu sitruunaLuomu kurkuma*Luomu oliivinlehti*Luomu parsakaalin idut*Luomu puolukka*Luomu rosmariini* Luomu vihreä tee*Luomu valkosipuli**tuorepakastekuivattuja Sisältää luontaista C-vitamiinia (sitruunasta ja puolukasta)Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)  Luontaisina väriaineina luomu kidneypapu (P. vulgaris) ja luomu kurpitsa (C. maxima) Trans-resveratroli (Polygonum cuspidatum)**Päivittäisestä saantisuosituksesta %Tämä tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa, säilöntäaineita eikäkeinotekoisia väri- tai makeutusaineita.

ANNOSTUS

1 - 3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Lisäaineeton, hypoallergeeninen ja vegaaninen.SERTIFIKAATIT:• GMP-sertifioitu• Luomusertifioitu

KÄYTTÖALUEET:

• Ihon kauneuden ylläpitämiseen. • Anti-ageing-tuotteeksi.• Suojaamaan ihoa hapetusstressiltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä.• Varmistamaan ihon kollageenin normaalia tuotantoa.• Käytettäväksi yhdessä ulkoisten aurinkosuojien kanssa.