Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BIOACTIV SKIN luomu (60 vegekaps) Nordiq Nutrition

Bio active skin 60vegekaps nn
24,50€
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Vahva sekoitus luomukasveja sisältää muun muassa kollageenin muodostumiselle ja ihon suojaamiselle tärkeää C-vitamiinia. Pääraaka-aine, sitruuna, sisältää runsaasti ferulahappoa, jota on perinteisesti käytetty sekä anti-ageing-tuotteissa että suojaamaan ihoa auringon aiheuttamilta vanhentavilta vaikutuksilta. Täydellinen valinta niille, jotka haluavat suojata ja huolehtia ihostaan kiireisen kaupunkielämän haittavaikutuksilta.

AINESOSAT

Yksi (1) kasviskapseli sisältää:  %NRV**NORDIQ hormeettinen sekoitus: sisältää:Luomu sitruunaLuomu kurkuma*Luomu oliivinlehti*Luomu parsakaalin idut*Luomu puolukka*Luomu rosmariini* Luomu vihreä tee*Luomu valkosipuli**tuorepakastekuivattuja Sisältää luontaista C-vitamiinia (sitruunasta ja puolukasta)Kasviskuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa)  Luontaisina väriaineina luomu kidneypapu (P. vulgaris) ja luomu kurpitsa (C. maxima) Trans-resveratroli (Polygonum cuspidatum)**Päivittäisestä saantisuosituksesta %Tämä tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa, hiivaa, säilöntäaineita eikäkeinotekoisia väri- tai makeutusaineita.

ANNOSTUS

1 - 3 kapselia päivässä aterian yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion ja terveellisten elintapojen korvikkeena. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Lisäaineeton, hypoallergeeninen ja vegaaninen.SERTIFIKAATIT:• GMP-sertifioitu• Luomusertifioitu

KÄYTTÖALUEET:

• Ihon kauneuden ylläpitämiseen. • Anti-ageing-tuotteeksi.• Suojaamaan ihoa hapetusstressiltä ja muilta ulkoisilta tekijöiltä.• Varmistamaan ihon kollageenin normaalia tuotantoa.• Käytettäväksi yhdessä ulkoisten aurinkosuojien kanssa.