Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BODYFLEX COLLAGEN 1000 mg KOLLAGEENI (180 kpl) HT

Collagen bodyflex ht
18,90€
  • 98,95€/kg
  • Pakkauskoko: 191g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Kollageeni-C-vitamiinitablettivalmiste. Peptan on 1. tyypin kollageenia, jota on elimistössä erityisesti ihossa, nivelissä ja luustossa. Peptan on 97-prosenttisesti proteiinia muodossa, joka imeytyy elimistöön tehokkaasti ja on elimistön hyväksikäytettävissä. * Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoko: 180 tabl./191 g.

Kollageeni on luonnollinen ainesosa, sidekudoksen ja luuston pääproteiini, jonka avulla elimistö varmistaa nivelten ja luuston uudismuodostusta. Rustot ja jänteet koostuvat pääosin kollageenista. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessämme kollageenin tuotanto laskee voimakkaasti, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista. Päivittäinen kollageenilisä edistää nivelten joustavuutta ja niiden hyvinvointia. Kollageenia 1000 mg/tabletti. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin tuotantoa.

Ainesosat:

Hydrolysoitu Peptan®, F 2000 HD kalakollageeni, Paakkuuntumisenestoaine E 468, Askorbiinihappo, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 4 tabl. sisältää:

Kollageenia 4 000 mg
C-vitamiinia 40 mg*
*50 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus:

4 tablettia päivässä. Tabletit voi niellä kokonaisena nesteen kera tai tarvittaessa puolittaa, pureskella pienemmäksi tai jauhaa ja sekoittaa ruokaan. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön.

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

Bodyflex Collagen sisältää 1000 mg/tabletti hyvin imeytyvää 1. tyypin hydrolysoitua Peptan kalakollageenia, joka edistää nivelten, luuston ja lihaksiston hyvinvointia, sekä C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin tuotantoa muun muassa rustojen normaalia toimintaa varten.