Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BODYFLEX COMBI (180 kpl) Hankintatukku

Bodyflex combi 180 ht
24,80€
  • 105,98€/kg
  • Pakkauskoko: 234g
Tuote on poistunut valikoimasta.

Tuotekuvaus

Sisältää 7 tehoainetta nivelille, lihaksille ja luustolle: inkivääriä, MSM, glukosamiinia, vihersimpukkaa, kalkkia, magnesiumia ja D-vitamiinia. Valmistettu Suomessa.

Annostus:

2 tablettia 1-2 kertaa päivässä. Tabletit niellään kokonaisena runsaan nestemäärän kanssa. Ei suositella raskaana oleville eikä käytettäväksi verenohennuslääkkeiden
kanssa.

Ainesosat:

Kalsiumkarbonaatti, Inkivääriuute (Zingiber officinale), Glukosamiinihydrokloridi, Magnesiumoksidi, OptiMSM® metyylisulfonyylimetaani, Pakastekuivattu, vihersimpukkajauhe (Perna canaliculus), Makeutusaine ksylitoli, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magensiumsuolat, Paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, Aromi vanilliini, Kolekalsiferoli.
Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton ravintolisä.

Vuorokausiannos 2-4 tablettia sisältää:

Vihersimpukkajauhetta 200 - 400 mg
MSM 200 - 400 mg
Inkivääriuutetta 300 - 600 mg, josta gingeroleja 15 - 30 mg
Glukosamiinihydrokloridia 300 - 600 mg, jossa glukosamiinia 237 - 474 mg
Kalsiumia 400-800 mg (50 - 100 %)*
Magnesiumia 175 - 350 mg (46,5 - 93 %)*
D3-vitamiinia 2,5 - 5,0 μg (50 - 100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Lisätietoa

Inkiväärin (Zingiber officinale) aktiiviaineet ovat haihtuvia öljyjä, pääosin seskviterpeenejä kuten zingibereeni, ar-kurkumeeni ja ß-bisaboloni. Muita vaikuttavia ainesosia ovat gingerolit ja shogaolit.
Inkivääriä on käytetty mm. Kiinassa vuosituhansien ajan helpottamaan reumaattisia vaivoja. Sen on todettu vähentävän haitallisten prostaglandiinien ja leukotrieenien muodostumista samoin kuin vihersimpukan sisältämien ETA- rasvahappojenkin.
Monipuolinen yhdistelmävalmiste sisältää nivelille, lihaksille ja luustolle tärkeitä ravintoaineita.
Glukosamiini on rustokudoksen rakennusaine, joka on tärkeää rustojen joustavuudelle ja kestävyydelle.
Vihersimpukan sisältämät Omega-3 rasvahapot – ETA, EPA ja DHA auttavat niveliä säilyttämään toimintakykynsä sekä tuovat helpotusta nivelten ja lihasten jäykkyyteen, arkuuteen ja turvotukseen.
Orgaaninen rikkiyhdiste MSM edistää nivelten aineenvaihduntaa ja toimintakykyä.
Vihersimpukka (Perna canaliculus) sisältää runsaasti mm.välttämättömiä Omega-3 rasvahappoja (EPA, DHA ja ETA).
Erityisesti ETA-rasvahapot (eikosatetraeenihappo) ovat hyvin reaktiivisia ja osallistuvat elimistössä moniin erilaisiin aineenvaihdunnallisiin toimintoihin. ETA-rasvahapot toimivat arakidonihaposta syntyvien välittäjäaineiden muodostumista estävinä aineina.
Valmiste sisältää myös korkealaatuista OptiMSM®- metyylisulfonyylimetaania. MSM on tärkeää terveiden lihasten, nivelten, nivelsiteiden, jänteiden ja luiden muodostumiselle ja niiden normaalin toimintakyvyn ylläpitämiselle. MSM:a suositellaan erityisesti urheilijoille osana lihashuoltoa.
Kalsium, D-vitamiini ja magnesium ovat luuston hyvinvoinnille tärkeitä rakennusaineita, joita on tärkeää saada ravinnosta samanaikaisesti.