Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BODYFLEX NIVEL MULTI (60tbl) Hankintatukku

Hankintatukku nivel multi 60tbl
8,60€
  • 94,51€/kg
  • Pakkauskoko: 91g
kpl 

Tuotekuvaus

D3 – K2-vitamiini – kalsium – magnesium – mangaani – kupari – molybdeenitabletit. Bodyflex® Nivel Multi -ravintolisä tukee aktiivista elämäntapaa ja sopii erityisesti paljon liikkuville, ikääntyville ja henkilöille, joiden nivelet altistuvat rasitukselle ja kuormitukselle. Ravintolisä. Sisältää monipuolisesti ravintoaineita tukemaan luuston, lihasten ja sidekudosten hyvinvointia. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa.

Ainesosat

Aquamin magnesiumhydroksidi, Aquamin kalsiumkarbonaatti, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, VitaMK7® menakinoni, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Natriummolybdaatti, Mangaanisitraatti, Kolekalsiferoli, Kuparisitraatti
Vuorokausiannos
Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:
Magnesiumia 250 mg (67 %)*
Kalsiumia 200 mg (25 %)*
K2-vitamiinia 75 μg (100 %)*
Molybdeeniä 50 μg (100 %)*
Mangaania 2 mg (100 %)*
D3-vitamiinia 10 μg (200 %)*
Kuparia 1 mg (100 %)*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1 tabletti päivässä.
Pakkauskoko
60 tabl./91 g

Lisätietoa

Kalsium on ihmiselle välttämätön mineraali läpi elämän. Sitä tarvitaan mm. luuston ja hampaiden rakennusaineeksi. Kalsium myös edistää lihasten ja hermoston normaalia toimintaa sekä veren hyytymistä. Kliinisesti tutkittu, luonnollinen kasviperäinen Aquamin kalsiumkarbonaatti on peräisin Islannin kirkkaissa vesissä kasvavasta Lithothamnion calcaereum -merilevästä. Kalkki kerätään Lounais- ja Luoteis-Islannin vesiltä ja vain kuollut, kalkkeutunut levä kerätään, joten kerääminen on ekologisesti kestävällä pohjalla.
D3-vitamiini edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä ja on tärkeä luustolle, hampaille, lihaksille, mielialalle ja hormonitoiminnalle.
K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä ja luiden pysymistä normaalina. Saamme K-vitamiinia kasviksista ja suoliston bakteerien toiminnan tuloksena. Kasvisten K-vitamiini on K1-vitamiinia eli fyllokinonia. Suoliston bakteerit valmistavat K2-vitamiinia eli menakinonia. Luonnollinen VitaMK7® menakinoni on valmistettu fermentoimalla eikä sen valmistusprosessissa käytetä mitään kemiallisia aineita.
Magnesium on erityisesti lihaksille, hermostolle ja sydämelle tärkeä kivennäisaine. Se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää hermoston ja lihasten normaalia toimintaa sekä proteiinisynteesiä. Magnesium on myös luuston ja hampaiden tärkeä rakennusaine. Luonnollinen Aquamin magnesiumhydroksidi valmistetaan Irlanninmerestä peräisin olevasta merivedestä. Se sisältää magnesiumin lisäksi pieniä määriä 72 mereen liuennutta mineraalia, jotka toimivat synergiassa magnesiumin kanssa ja tehostavat sen toimintaa.
Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista, normaalia energia-aineenvaihduntaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Kupari edistää sidekudoksen normaalia muodostumista, energia-aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa, raudan kuljetusta kehossa, immuunijärjestelmän toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
Molybdeeni edistää normaalia rikkiaminohappoaineenvaihduntaa.