Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BOTANICAL MENOPAUSE COMPLEX vaihdevuodet (60 kaps) Wild Nutrition

Botanical menopause complex 60 cf large
29,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Food-Grown® Menopause Complex on ammattitaidolla kehitetty valmiste tukemaan luonnollisia muutoksia vaihdevuosien aikana. Huolella valittuja kasviuutteita on perinteisesti käytetty tukemaan sekä fysiologisia että tunne-elämään liittyviä muutoksia jotka ovat yleisiä siirryttäessä pre-menopaussista post-menopaussiin. Tuotteet eivät sisällä soijaa tai soijajohdannaisia.

Sisältää

Magnesium puhdistetusta merivedestä; Dong Quai-uute (kiinankarhunputki/Angelica sinensis), luomu alfalfa-jauhe (Medicago sativa), luomu maustekurkumajauhe (Curcuma longa), vihreä tee -jauhe (Camellia sinensis), luomu voikukanjuurijauhe (Taraxacum officinale), luomu pyhä basilika- jauhe (Ocimum sanctum). Kasviskapseli (selluloosa).

Käyttöohje   

2 kapselia päivässä nesteen kera. Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tuote soveltuu kasvissyöjille. 100% kosher.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio sekä terveelliset elintavat ovat tärkeitä.

SÄILYTYS:

Kuivassa huoneenlämmössä ja lasten ulottumattomissa. Parasta ennen ja eränumero pakkauksen pohjassa. Lajitellaan lasinkeräykseen.

Ravintosisältö   2 KAPS. SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV)*:

Magnesium 40 mg 11%
Don Quai-uute 200 mg *
Luomu ashwagandha-jauhe 200mg *
LuomuAlfalfa 50 mg *
Luomukurkuma 50 mg *
Vihreä Teejauhe 50 mg
Luomumaarianohdakejauhe 100mg *
*VSV ei määritelty
Pääasialliset hyödyt:
• Ashwaganda naisen elämän muutoksiin ja vaihteluihin
• Magnesium elämän haasteita helpottamaan
• Vihreä tee toimii yksilöllisenä suojana

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.