Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BREAST-FEEDING COMPLEX Imetys (90kaps) Wild Nutrition

Breast feeding complex 90kaps wn
30,90€
  • 515,00€/kg
  • Pakkauskoko: 60g
kpl 

Tuotekuvaus

Wild Nutritionin Food-Grown® Breast-Feeding Complex on imetyksen tueksi kehitetty yhdistelmä ravintomuotoisia vitamiineja, kivennäisaineita ja yrttejä. Tarkoin valitut kivennäisaineet, yrtit ja vitamiinit ovat tärkeitä imetys-ajalle.
Breast-Feeding Complex on suunniteltu sekä äidin että lapsen tarpesiin, antaen kaiken tarvittavan tuen muuttuvassa elämänvaiheessa.

Ainesosat:

Kalsium Lithothamnium Calcareumista, luomu sarviapilajauhe, rauta mineraalivahvistetusta hiivasta, sinkki mineraalivahvistetusta Lactobacillus bulgaricuksesta, luomunokkosjauhe, luteiini kehäkukkauutteesta, seleeni ja B12-vitamiini vitamiinivahvistetusta hiivasta. Kasviskapseli (selluloosa).

Ei sisällä:

apuaineita, vehnää, soijaa, gluteenia, keinotekoisia väriaineita, lisättyä sokeria, makuaineita eikä säilöntäaineita. Lopputuote ei sisällä elävää hiivaa.
Tuote soveltuu kasvissyöjille.

Annostus:

3 kapselia päivässä. Tuote soveltuu kasvissyöjille. Jos sinetti kannessa on rikki tai puuttuu, tuotetta ei tule käyttää. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.
Raskaana olevien, imettävien, lääkkeitä käyttävien ja lääkärin hoidossa olevien tulee konsultoida terveydenhuollon ammattilaista ennen ravintolisien käyttöä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ravintosisältö

3 KAPSELIA SISÄLTÄÄ (% VUOROKAUTISEN SAANNIN VERTAILUARVOSTA VSV):
B12-vitamiini 1 μg (40 %)
Kalsium 200 mg (25 %)
Rauta 10 mg (71 %)
Sinkki 10 mg (100 %)
Seleeni 30 μg (54 %)
Luomu nokkosjauhe 100 mg **
Luteiini 10 mg **
Luomu sarviapilajauhe 500 mg **
Energiaa, rasvaa, proteiinia ja hiilihydraatteja mitättömiä määriä.
**VSV ei määritelty

Valmistusmaa

Yhdistynyt kuningaskunta

Lisätietoa tuotteesta:

Food-Grown® Breast-Feeding Complex sisältää: Rautaa, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta ja edistää normaalia kognitiivista toimintaa, sinkkiä ja seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää hiuksien ja kynsien pysymistä normaaleina, B12-vitamiinia, joka edistää hermoston normaalia toimintaa ja kalsiumia, joka on tarpeellinen luuston pysymiselle normaalina.

Valmiste sisältää B12-vitamiinia, jota tarvitaan hermoston ja psyykeen normaalin toimintaan, sekä rautaa, seleeniä ja sinkkiä, jotka vaikuttavat mieltä ja energia-aineenvaihduntaa virkistävästi, sekä ihon, hiusten ja kynsien terveyttä edistävästi. Nokkosta ja sarviapilaa on myös vuosisatojen ajan käytetty äideillä imetyksen tukena maidonerityksen ja laadun parantajina. Niiden luontaisten rauta- ja muiden kivennäisainepitoisuuksien ansiosta niitä on käytetty ravinteikkaina kasveina ravitsemaan äitiä synnytyksen jälkeen.

Breast-Feeding Complex sisältää myös luteiinia, joka on äidinmaidossa esiintyvä pienen lapsen aivojen ja silmien kehitystä tueva karotenoidi. Sen pitoisuus äidinmaidossa on riippuvainen äidin raskauden ja imetyksen aikaisesta luteiinin saannista ja tutkimukset ovat osoittaneet, että imetyksen aikainen luteiinilisä saattaa lisätä sen saantia imetettävällä vauvalla.

Food-Grown® Breast-Feeding Complex sisältää myös seleeniä, sinkkiä ja rautaa immunitteeetin vahvistamiseen.

Imetyksen aikana äidin terveys on yhtä tärkeää kuin vauvan. Breast-Feeding Complex edistää maidontuotannon lisäksi myös äidin hormonituotantoa ja lisää energiaa, joka taas edistää maidon laatua ja määrää. Se on siis hyödyllinen sekä äidille, että vauvalle.
Wild Nutrition – 100 % luonnolliset ravintolisät

Ainutlaatuinen Brittiläinen Wild Nutritionin valmistaa korkealuokkaisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Wild Nutrition -tuotteissa ravintoaineet on huolellisesti kasvatettu Food-Grown®- menetelmällä täysravinnossa. Lopputuote on äärimmäisen ravinnetiheä, mutta täysin luonnollinen ravintokapseli, jonka kehosi solut ottavat luonnollisena ravintona vastaan. Tuotteet ovat tutkitusti tehokkaita jopa pieninä annoksina.

Wild Nutriotion -sarjan poikkeuksellisen tehokkaan biohyödynnettävyyden takana on yli 50 itsenäistä tutkimusta. Reilun 30 tuotteen sarjasta löytyy räätälöidyt valmisteet eri sukupuolten ja ikävuosien eriäviin ravintoainetarpeisiin.