Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

BROMELAIINI 300 mg (60 kpl) Solgar

Bromelaiini 300mg solgar large
27,80€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Luonnollinen entsyymi tuoreesta ananaksesta. Tarjoaa 1000 GDU vahvuisen luontaisen entsyymiaktiivisuuden. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille, Kosher, sokeriton, suolaton, tärkkelyksetön, maidoton, gluteeniton.

Sisältö

Suositeltu annostus: 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä runsaan nesteen kera.
Aktiiviset ainesosat (2 kapselia):
Bromelaiini   300 mg (1000 GDU)

Muut ainesosat:

Kasviskapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), silloitettu karboksimetyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi), emulgointiaine (soijalesitiini).

Muuta huomioitavaa:

Ei suositella raskaana oleville.
Uudistunut Solgar® Bromelain 300 mg sisältää bromelaiini-entsyymiä, jota löytyy luontaisesti ananaksesta.

Kaikki elävät organismit tarvitsevat entsyymeitä elämän edellytykseksi, ja niitä on kaikissa elämän muodoissa, kuten ihmisessä, kasveissa, bakteereissa ja muissa organismeissa. Entsyymit ovat luonnossa esiintyviä proteiineja, joiden tehtävänä on nopeuttaa kemiallisten reaktioiden tapahtumista soluissa. Ne ovat välttämättömiä elämälle ja edesauttavat monenlaisia tärkeitä toimintoja kehossa.

Ananas, Etelä-Amerikasta peräisin oleva hedelmä, on yksi bromelaiini-entsyymin rikkaimpia lähteitä. Tämä erityinen entsyymi on johdettu tuoreesta ananaksesta ja valmistettu niin, että sen kaikki ravinteet ja entsymaattiset ominaisuudet ovat pysyneet ennallaan ja koskemattomina.

Solgar® Bromelaiini 300 mg annostus on 2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä runsaan nesteen kera. 2 kapselin annostus vastaa 1000 GDU entsyymiaktiivisuutta.

Tutustu myös muihin ruuansulatuksen tukituotteisiin.
Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. 98 % Solgar® -käyttäjistä suosittelee tuotemerkkiä.*
Viitteet:
*Global Praxis online shopper survey 2017, which included 3,882 VMS consumers.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota.