Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

C-VITAMIINI 1000mg Pitkävaikutteinen AURINKO C (90tabl) Terveyskaista

Aurinko c 90tabl tk
9,90€ 14,90€
  • 77,34€/kg
  • Pakkauskoko: 128g
kpl 

Tuotekuvaus

Ota hyvin imeytyvä pitkävaikutteinen Aurinko C 1000 mg ja tunne itsesi vireäksi!
Terveyskaistan Aurinko C on 1000 mg vahva ja pitkävaikutteinen C-vitamiini. Se sisältää askorbiinihapon lisäksi sitrusbioflavonoideja ja ruusunmarjaa. Monipuolisen koostumuksensa ansiosta Aurinko C 1000 mg parantaa C-vitamiinin biologista hyväksikäytettävyyttä, parantaa sen imeytymistä ja pidentää sen pysymistä elimistössä. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää normaalia kollageenin muodostumista ja tukee raudan imeytymistä. Se myös suojaa soluja hapetusstressiltä. Aurinko C on kotimainen avainlipputuote, joka sopii myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Gluteeniton, hiivaton, laktoositon, maidoton, sokeriton, vegaaninen. Kotimainen avainlipputuote.

C-vitamiinilla on monia tärkeitä tehtäviä kehossa, aina immuunipuolustuksen ja raudan imeytymisen tukemisesta kollageenin rakentumiseen asti ihossa, luissa ja hampaissa. Se edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja hermoston normaalia toimintaa. C-vitamiini on keholle erityisen tärkeä antioksidantti. Se on vesiliukoinen vitamiini, jota elimistö ei pysty itse valmistamaan tai varastoimaan, joten sitä on saatava ravinnosta säännöllisesti.

Suositeltava vuorokausi­annostus

1 tabletti päivässä, niellään kokonaisena. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.

1 tabletti sisältää / 1 tablett innehåller:

C-vitamiini / C-vitamin 1000 mg (1250 %*)
Sitrusbioflavonoidivalmiste / Citrusbioflavonoidpreparat 25 mg
Ruusunmarjajauhe / Nypon pulver 25 mg
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta
*av referensvärdet för det dagliga intaget

Ainesosat:

Askorbiini­happo, täyteaineet: selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, sitrusbioflavonoidivalmiste, ruusunmarjajauhe, paakkuuntumisenestoaineet: rasvahappqjen magnesiumsuolat, piidioksidi, pintakäsittelyaineet: glyseroli, karnaubavaha.

Pitkävaikutteinen koostumus, joka sisältää sitrusbioflavonoideja ja ruusunmarjaa. Tehokas imeytyvyys. Tukee vastustuskykyä.    Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Edistää normaalia kollageenin muodostumista.

C-vitamiinin hyväksytyt terveysväittämät:

edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen
edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, hampaiden ja ihon normaalia toimintaa varten
edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa
edistää hermoston normaalia toimintaa
edistää normaaleja psykologisia toimintoja
edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon
lisää raudan imeytymistä