Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

C-VITAMIINI ESTER-C PLUS 1000 mg (180 kpl) Solgar

Ester c 1000
78,50€
kpl 

Tuotekuvaus

ESTER-C on esteröity C-vitamiini, joka on mullistava C-vitamiinin muoto. Se imeytyy verenkiertoon nopeammin ja suurempina määrinä. Lisäksi nämä esteröidyt metaboliitit auttavat tätä vitamiinia tunkeutumaan valkoisiin verisoluihin tehokkaammin. Valkoisissa verisoluissa tiedetään olevan runsaasti C-vitamiinia, jota ne tarvitsevat aineenvaihduntaansa. Tämä vuorostaan vaikuttaa valkoisten verisolujen kykyyn suorittaa tärkeän tehtävänsä ratkaisevana immuniteettijärjestelmän osana. Esteröity C-vitamiini, jonka pH on neutraali, valmistetaan luonnollisella tavalla puhdistettuun veteen, ei liuottimiin, ja sen on osoitettu imeytyvän paremmin soluihin vahvistaen immuniteettia maksimaalisesti.

Ravintolisä aikuisille. 1 tabletti päivässä ruokailun yhteydessä tai terveydenhoidon ammattilaisen antaman erillisen ohjeen mukaan.

Yhden tabletin sisältö:
C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti, treonaatti).  1000 mg
Sitrusbioflavonoideja.  50 mg
Acerolajauhe.  25 mg
Ruusunmarja. 25 mg
Rutiini.  25 mg
Muita aineita: dikalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyl- selluloosa, piidioksidi, kasvissteariinihappo, magnesiumstearaatti, selluloosakumi, hydroksipropylmetyyliselluloosa, kasvisglyseriini.