Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

C-VITAMIINI jauhe ACEROLA (100g) Puhdas Plus

Puhdas plus acerola jauhe 100g
9,40€ 14,40€
  • 94,00€/kg
  • Pakkauskoko: 100g
kpl 

Tuotekuvaus

Luonnon oma C-vitamiini! Puhdas+ Acerola sisältää vain oleellisen, ilman lisä- ja makuaineita. Acerola on yksi parhaista luonnollisista C-vitamiinin lähteistä. Acerolasta myös muita hedelmän bioaktiivisia kasviyhdisteitä ja ravinteita. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiinin immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, myös jatkuvasti liikunnan aikana ja sen jälkeen. C-vitamiininkulutushermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja.

Käyttöohje

FI: 3 mittalusikallista (1 ml) vuorokaudessa. Sekoita pieneen määrään vettä tai smoothien joukkoon. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.
SV: 3 måttskedar (1 ml) per dygn. Blanda i ett litet glas vatten. Den rekommenderade dygnsdosen får inte överskridas. Kosttillskott ersätter inte en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Förvaras oåtkomligt för barn

Ainesosat

FI: acerolauutejauhe (17 %). Ei sisällä laktoosia, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä soijaa tai makeutusaineita. Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille. Ravintolisä.
SV: acerolaextraktpulver (17 %). Innehåller inte laktos, jäst eller gluten. Innehåller inte soja eller sötningsmedel. Passar för vegetarianer och veganer. Kosttillskott.

Ravintosisältö/Näringsinnehåll

3 mittalusikallista / måttskedar (1ml)
C-vitamiini/ vitamin C 250 mg (*313 %)
*% vuorokautisen saannin vertailuarvosta/*% av referensvärdet för det dagliga intaget.

Lisätietoja

Acerola on kirsikkaa muistuttava trooppinen hedelmä, joka kasvaa Keski- ja Etelä-Amerikassa. Hedelmä tunnetaan myös nimellä Barbadoksenakerola.
C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista verisuonten, luuston, rustojen, ikenien, ihon ja hampaiden normaalia toimintaa varten
Tämä Puhdas+ tuote on korkealaatuinen ravintolisä. Sen valmistuksessa ei käytetä ylimääräisiä turhia ainesosia, kuten säilöntä-, väri- tai makuaineita.