Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

C-VITAMIINI LONG 1000 mg Vitatabs (120 kpl) HT

C vitamiini long 1000mg vitatabs
12,90€ 15,90€
  • 74,57€/kg
  • Pakkauskoko: 173g
kpl 

Tuotekuvaus

Pitkävaikutteiset C-vitamiinitabletit. Ravintolisä Vastustuskykyä ja antioksidanttisuojaa Iholle, verisuonistolle ja hermostolle, väsymykseen ja uupumukseen. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton* Ei sisällä eläinperäisiä ainesosia. * Valmistettu Suomessa. Pakkauskoko: 120 tabl./173 g.

Ainesosat:

Askorbiinihappo, Paakkuuntumisenestoaine E 464, Pintakäsittelyaine E 470b

Vuorokausiannos 1 tabl. sisältää:

C-vitamiinia 1000 mg* *1250 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta     

Annostus:

1 tabletti päivässä. Niellään kokonaisena nesteen kera. Voidaan tarvittaessa puolittaa. Ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.

FYSIOLOGISET VAIKUTUKSET

C-vitamiini eli askorbiinihappo on ihmiselle välttämätön vesiliukoinen vitamiini, joka toimii elimistössä keskeisenä antioksidanttina eli suojaa soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta haitalliselta hapettumiselta. C-vitamiini osallistuu kollageenin muodostumiseen muun muassa ihon, ikenien, hampaiden ja verisuoniston normaalia toimintaa varten.

C-vitamiini myös edistää raudan imeytymistä sekä hermoston normaalia toimintaa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina myös raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Tarvitsemme normaalia suurempia määriä C-vitamiinia myös muun muassa vilustumissairauksissa sekä vammojen ja leikkausten paranemista nopeuttamaan. Tupakoitsijat ja ehkäisypillereitä käyttävät tarvitsevat myös suurempia määriä C-vitamiinia. C-vitamiinin vähäinen saanti aiheuttaa väsymystä ja infektioherkkyyttä. Vitatabs® C 1000 mg Long -valmisteen C-vitamiini vapautuu vähitellen elimistöön ja vaikuttaa siten pitkään.