Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

CALCIA LUUSTO TRIPLA K2 + D3 + KALSIUM (90tabl) HT

Calcia luusto tripla 90 ht
14,80€ 18,90€
  • 217,65€/kg
  • Pakkauskoko: 68g
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Ravintolisä. Kolmen tehoaineen yhdistelmä luuston ja verisuoniston hyvinvoinnille. K2-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä, estää verisuonten kalkkiutumista ja auttaa kalsiumia kiinnittymään luustoon. D3-vitamiini tehostaa kalsiumin imeytymistä ja kiinnittymistä luukudokseen. Kalsium ja D-vitamiini edistävät luuston hyvinvointia ja ovat tärkeitä lihaksistolle ja hampaille. Laktoositon, hiivaton ja gluteeniton. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoko 90 tabl./68 g.

Ainesosat

AquaminTM kalsiumkarbonaatti, VitaMK7® menakinoni, Paakkuuntumisenestoaine silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, Kolekalsiferoli jäkälästä, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat

Vuorokausiannos

Vuorokausiannos 1-2 tabl. sisältää:
K2-vitamiinia 100-200 µg (133-266 %)*
D3-vitamiinia 25-50 µg (500-1000 %)*
Kalsiumia 200-400 mg (25-50%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Annostus

1-2 tablettia päivässä

Fysiologiset vaikutukset

Calcia Luusto Tripla -tabletit sisältävät hyvin imeytyvää VitaMK7® menakinonia eli K2-vitamiinia, kasviperäistä D3-vitamiinia jäkälästä sekä luonnollista AquaminTM kalsiumkarbonaattia Lithothamnion calcaereum -merilevästä. Tuote ei sisällä mitään eläinperäisiä ainesosia, joten se sopii myös vegaaneille.
K-vitamiini on tärkeä veren hyytymisen säätelijä. Saamme K-vitamiinia kasviksista ja suoliston bakteerien toiminnan tuloksena. Kasvisten K-vitamiini on K1-vitamiinia eli fyllokinonia. Suoliston bakteerit valmistavat K2-vitamiinia eli menakinonia. Luonnollinen VitaMK7® menakinoni on valmistettu fermentoimalla eikä sen valmistusprosessissa käytetä mitään kemiallisia aineita.
Veren hyytymisen säätely ei ole K-vitamiinin ainoa tehtävä: K2-vitamiini estää verisuonten kalkkiutumista ravitsemuksellisesti.
D-vitamiini ylläpitää vastustuskykyä, edistää kalsiumin imeytymistä, ylläpitää kalsiumtasapainoa ja on tärkeää luustolle, hampaille ja lihaksille. Valmisteen sisältämä kasviperäinen D3-vitamiini tehostaa kalkin kiinnittymistä luukudokseen.
Kalsium on ihmiselle välttämätön mineraali läpi elämän. Sitä tarvitaan mm. luuston ja hampaiden rakennusaineeksi ja normaaliin kasvuun.
Kliinisesti tutkittu, luonnollinen kasviperäinen Aquamin™ kalsiumkarbonaatti on peräisin Islannin kirkkaissa vesissä kasvavasta Lithothamnion calcaereum -merilevästä, joka sisältää 72 eri mineraalia, kalsiumin lisäksi mm. magnesiumia, fosforia, sinkkiä, booria, mangaania ja molybdeenia. Kalkki kerätään Lounais- ja Luoteis-Islannin vesiltä ja ainoastaan kuollut, kalkkeutunut levä kerätään. Näin kerääminen on ekologisesti kestävällä pohjalla.