Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

CHELLO FORTE + B6 (120 kpl) Mezina

Chello forte 60 large
36,40€ 49,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Chello Forte 120 kpl- vaihdevuosiaan oireileville naisille

Chello Forten on todettu helpottavan hikoilua ja vähentävän vaihdevuosien kuumia aaltoja. Tuote on omiaan tarjoamaan naisille parempaa elämänlaatua haasteellisina vaihdevuosina, jolloin elimistö sopeutuu estrogeeni-hormoonin tuotannon vähentymiseen ja sen myötä kuukautisten loppumiseen.
Chello Forte voi ylläpitää myös tasaisempaa yöunta etenkin niillä naisilla, jotka heräilevät öisin hikoilemaan. Chellosta saattaa olla apua myös mielialan vaihteluille, kun hikoilun vähentymisen myötä yöunesta tulee yhtenäisempää.

Chello Forten on soijasta ja yrteistä valmistettu ravintolisä.
Chello Forte on valmistettu luonnon mietoja kasviestrogeenejä sisältävistä kasveista ja yrteistä; soijan, salvian, sinimailasen ja villijamssin uutteista. Tuotetta saa nyt myös uudella koostumuksella, jossa on soijaa, salviaa ja puna-apilaa.
Chello Forten teho perustuu ensisijaisesti soijan isoflavoneihin, sekä huolella valittujen yrttien hikoilua vähentäviin vaikutuksiin.
Chello Forte on yksi Suomen suosituimmista vaihdevuosien hikoiluoireita vähentävistä ravintolisistä!

Chello - vaihdevuosiaan oireileville naisille
Chellon on todettu helpottavan hikoilua ja vähentävän vaihdevuosien kuumia aaltoja. Tuote on omiaan tarjoamaan naisille parempaa elämänlaatua haasteellisina vaihdevuosina, jolloin elimistö sopeutuu estrogeeni-hormoonin tuotannon vähentymiseen ja sen myötä kuukautisten loppumiseen.

Chello on soijasta ja yrteistä valmistettu ravintolisä.

Chello on valmistettu luonnon mietoja estrogeenejä sisältävistä kasveista; soijan, salvian, sinimailasen ja villijamssin uutteista. Chello voi ylläpitää myös tasaisempaa yöunta etenkin niillä naisilla, jotka heräilevät öisin hikoilemaan. Chellosta saattaa olla apua myös mielialan vaihteluille, kun hikoilun vähentymisen myötä yöunesta tulee yhtenäisempää.

Annostus:
1-2 tablettia päivässä

Vuorokausiannos sisältää (1 tabletti)
soijauutetta, 100 mg
salviauutetta, 100 mg
puna-apilauutetta, 50 mg
B-6 vitamiini, 0,7mg

Valmistetta ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.