Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

COLONIC PLUS MIKROBIOMI (80kaps) Hankintatukku

Hankintatukku colonic plus mikrobiomi 80kaps
15,80€ 19,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Tributyriini-B2-vitamiinikapselit. Ravintolisä. Limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille
Sisältää patentoitua ButyOil® tributyriiniä ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi. Laktoositon, gluteeniton ja vegaaninen.

Ainesosat

ButyOil ® tributyriinivalmiste (auringonkukkaöljy, rasvahappojen mono- ja diglyseridit, butyraatti triglyseridimuodossa, banaaniaromi), Kasviperäinen kapselinkuori hydroksipropyylimetyyliselluloosa, Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Riboflaviini.

Annostus

3 kaps. sisältää:
Tributyriiniä 1000 mg
B2-vitamiinia 1,4 mg (100 %)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Pakkauskoko

80 kaps./40 g

Fysiologiset vaikutukset

Eri mikrobien muodostamaa kokonaisuutta kutsutaan mikrobiomiksi ja jokaisessa kehon osassa, mm. ruoansulatuskanavassa, hengityselimissä ja ihossa on oma yksilöllinen mikrobiominsa. Colonic Plus® Mikrobiomi -ravintolisä sisältää patentoitua ButyOil® butyraattia triglyseridimuodossa (tributyriini) ja B2-vitamiinia mikrobiomin vahvistamisen tueksi, limakalvojen ja ihon hyvinvoinnille sekä suojaamaan soluja hapetusstressiltä.
Butyraatti on lyhytketjuinen rasvahappo, joka on suolistobakteerien aineenvaihdunta- tuote. Paksusuolen bakteerit valmistavat butyraattia kuiduista ja resistentistä tärkkelyksestä eli hiilihydraatista, jota ruoansulatusentsyymit eivät pysty pilkkomaan ja joka toimii samankaltaisesti kuin vesiliukoiset kuidut.
ButyOil® tributyriini on enteropäällystetty ja luonnollinen butyraatin lähde, joka pilkkoutuu vasta ohut- ja paksusuolessa.
B2-vitamiini eli riboflaviini edistää limakalvojen ja ihon pysymistä normaalina sekä normaalia energia- aineenvaihduntaa, hermoston toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. B2-vitamiini auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.