Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

DEODORANTTI RAIKAS (50ml) Rimita

Rimita deodorantti raikas
9,50€
  • 190,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Tämä on se deo, joka oikeasti toimii ja päättää hyvän luomudeodorantin etsintäsi. Täysin luonnonmukainen, sertifioitu vegaaninen RimitaDeo Raikas on alumiiniton ja soodaton ja ehkäisee hienhajua tehokkaasti ja pitää olon raikkaana koko päivän.
Sen vaikuttavina ainesosina ovat aloevera, rosmariini, laventeli ja sitruuna. Unisex-tuote miehille ja naisille. RimitaDeo Raikas on hyvä valinta myös nuoren ensimmäiseksi deodorantiksi, koska se ei sisällä mitään vaarallisia ainesosia. Kevyt luonnollinen sitrustuoksu.

Käyttö

Päivittäiseen käyttöön, kainaloon pesun jälkeen. Anna deodorantin kuivua ennen pukeutumista.
Pääraaka-aineet
Luomukasvatetut Aloe vera, laventeli, rosmariini, sitruuna, kamomilla.

Lisätietoa

Alumiiniton ja soodaton; Luomusertifioitu (Natrue); Vegaaninen; Ei tahraa vaatteita; Unisex; Soveltuu ensimmäiseksi deodorantiksi; Kevyt luonnollinen sitrustuoksu.

INCI

Vesi, aloe vera lehtiuute*,oliiviuute*, glyseriini, trietyylisitraatti, setearyylialkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, rosmariiniuute*, sinkkidirisinoleaatti, laventeliuute*, sitruunan kuoriuute*, polyglyseryyli-3 kaprylaatti, oryza sativa starch (riisin siemenestä saatava polymeeripit. hiilihydraattiaines), kamomillauute* ja maltodekstriini, kehäkukkauute* ja maltodekstriini, rosmariiniiuute*, ksantaanikumi, natrium bontsoaatti, natriumdehydroasetaatti, natriumalginaatti, sitruunahappo, limoneeni, linalooli, sitraali.
*luomuviljelty