Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

E-VITAMIINI NaturE 100mg (56kaps) Hankintatukku

Nature 100mg vitatabs ht
17,50€ 18,90€
  • 198,86€/kg
  • Pakkauskoko: 88g
kpl 

Tuotekuvaus

Vitatabs® NaturE 100 mg on vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste. Se sisältää kaikkia kahdeksaa E-vitamiinimuotoa: luontaisia tokoferoleja ja tokotrienoleja. Lisäksi valmisteessa on vehnänalkioöljyä. Laktoositon, hiivaton ja makeuttamaton ravintolisä.

Annostus:

1 kapseli päivässä.
Vuorokausiannos 1 kaps. sisältää:
Luontaista E-vitamiinia 100 mg (833%)*
*vuorokautisen saannin vertailuarvosta

Ainesosat:

Vehnänalkioöljy, Luontainen tokoferoliseos soijasta (sisältää d-gamma-tokoferolia, d-delta-tokoferolia, d-alfa-tokoferolia ja d-beta-tokoferolia), joissa yhteensä 50 mg E-vitamiinia*, Liivate naudasta (kapselin kuori), Kosteudensäilyttäjä glyseroli (kapselin kuori), Luontainen tokotrienoli-tokoferoliseos (sisältää d-gamma-tokotrienolia, d-alfa-tokoferolia, d-alfa-tokotrienolia, d-delta-tokotrienolia ja d-beta-tokotrienolia), D-alfa-tokoferolia soijasta, jossa 50 mg E-vitamiinia*
*RRR-alfa-tokoferoliekvivalenteiksi laskettuna.

Pakkauskoko:

56 kaps / 88 g

Lisätietoa:

E-vitamiini löydettiin vuonna 1922, kun sen puutoksen havaittiin aiheuttavan keskenmenoja eläimillä. Sittemmin E-vitamiinin todettiin olevan tärkeä antioksidantti, joka toimii solukalvoilla suojaten niitä hapettumisvaurioilta. Vasta vuonna 1968 E-vitamiini luokiteltiin virallisesti ihmiselle välttämättömäksi vitamiiniksi ja sille annettiin seuraava vapaa kirjain D:n jälkeen.

E-vitamiini on rasvaliukoinen vitamiini, jonka turvallisen päiväsaannin ylärajaksi EFSA on määritellyt 300 mg. E-vitamiini on tärkeä antioksidantti, joka suojaa soluja hapettumisstressiltä antaen elimistölle elinvoimaa ja nuorekkuutta. E-vitamiini tunnetaan myös kauneusvitamiinina. Ravinnossa E- vitamiinia on kasviöljyissä, siemenissä, täysjyväviljassa ja vehnänalkioissa.

E-vitamiini koostuu kahdeksasta eri yhdisteestä. Se on joukko tokoferoleja ja tokotrienoleja, joita on neljä kumpaakin: alfa-, beta-, gamma- ja delta-. Suurin E-vitamiiniaktiivisuus on alfa-tokoferolilla.
Käytännössä tokotrienoleilla ei ole juurikaan E- vitamiiniaktiivisuutta, mutta ne ovat merkittäviä antioksidantteja elimistössä. Jokaisella tokoferolilla jatokotrienolilla on tärkeä tehtävänsä esimerkiksi elimistön suojaamisessa hapettumisstressiltä. Valmisteen E-vitamiiniaktiivisuus tulee pääosin tokoferoleista. Yhdessä kapselissa on 100 mg E-vitamiinia / kapseli alfa-tokoferoliaktiivisuudeksi laskettuna.