Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

E-VITAMIINI SUPER-E 100 mg (60 kpl) Bioteekki

E vitamiini super bioteekki large
14,20€ 18,80€
kpl 

Tuotekuvaus

Hyvin imeytyvä, vahva ja monipuolinen E-vitamiinivalmiste
Super E-vitamiini sisältää luontaista alfatokoferolia, joka on E-vitamiinin aktiivinen muoto. Lisäksi valmisteessa on monipuolisesti muita luontaisia tokoferoleita, kuten beeta-, gamma- ja delta-tokoferolia sekä alfa-, beeta-, gamma- ja delta-tokotrienolia, joista erityisesti tokotrienolien vaikutukset ovat olleet tutkijoiden kiinnostuksen kohteina viime vuosina.

E-vitamiini on tärkeä rasvaliukoinen vitamiini, joka toimii kehossa vahvana antioksidanttina. E-vitamiini auttaa suojaamaan soluja hapettumistressiltä. Hapettumisstressillä tarkoitetaan prosessia, jossa elimistö polttaa happea ja sivutuotteena syntyy aktiivisia happiyhdisteitä. Elimistö suojautuu hapettumisstressiä vastaan antioksidanteilla. E-vitamiini tunnetaan mm. kauneusvitamiinina. Ravinnossa E-vitamiinia esiintyy esimerkiksi kasviöljyissä, siemenissä ja täysjyväviljassa.

Annostus:

Yksi kapseli päivässä, niellään kokonaisena veden kera.
Sopivuus erikoisruokavalioihin:
Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon, maidoton.

Käyttörajoitukset:

Ei tiedossa. Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

vaikuttavat aineet 1 kaps.      

E-vitamiini
– josta tokoferoleja
– josta tokotrienoleja   100 mg (830 %*)
– 100 mg
– 30 mg      
* osuus vuorokautisen saannin vertailuarvosta.

Ainesosat

Kylmäpuristettu pellavansiemenöljy, liivate, D-alfatokoferoli (luontainen E-vitamiini soijasta), tokotrienolipitoinen öljypalmun hedelmämehu-uute (EvNolTM)** kosteudensäilyttäjä (glyseroli).