Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EFAMOL GLA HELOKKIÖLJY 1000 mg (120 kpl) Midsona

Efamol uusi large
22,70€ 27,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Terve ja kaunis iho tarvitsee huolenpitoa ja ravintoa kaiken ikää. Ravintolisä Efamol sisältää gammalinoleenihappoa eli GLA:ta ja E-vitamiinia ihon hyvinvointiin. GLA saadaan patentoidusta Rigel- helokkilajikkeesta, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea. Rigel-lajike on patentoitu vain Efamolin käyttöön.

Efamol-tuotteiden laadun takeena ovat:

Patentoitu Rigel-helokkiöljylajike, jonka GLA-pitoisuus on poikkeuksellisen korkea, 33 % enemmän GLA:ta kuin vastaavissa tuotteissa – rikkaampi öljy tarkoittaa pienempää päiväannosta.
Teho osoitettu yli 300 kliinisellä tutkimuksella.
Farmaseuttinen laatu, valmistus GMP:n mukaisesti (Lääkkeiden hyvät tuotantotavat: Good Manufacturing Practises).Helokkikasvin tarkasti kontrolloitu sopimusviljely.

Vakioitu koostumus:

Jokainen kapseli sisältää 1000 mg Rigel-helokkiöljyä, josta GLA:ta 115 mg ja GLA:n vaikutusta tehostavaa E-vitamiinia 10 mg.
Jo vuosikymmeniä naiset ympäri maailman ovat luottaneet vahvaan Rigel-helokkiöljyyn.
Luonnonmukainen; öljy säilyy samanlaisena kuin se on siemenessä ilman kemiallista puhdistamista tai jatkojalostusta. Mm. Kanadassa Efamol on hyväksytty kutiavan atooppisen ihon hoitotuotteeksi.

Käyttöalue 

Ihon hyvinvointiin ja säilyttämään ihon nuorekkuutta. Sopii erityisesti herkän, kutiavan, kuivan ja punoittavan ihon hoitoon.

Annostus ja käyttö 

1 kapseli päivässä sisäisesti. Alkuvaiheessa voidaan käyttää korkeampaa annostusta, koska keho tarvitsee 8-12 viikkoa elimistön rasvahappovarastojen palauttamiseen. Kapselit voidaan niellä kokonaisina veden kera, pureskella tai avata ja sekoittaa ruokaan tai juomaan. Kapselin voi myös avata ja sivellä öljyä iholle.

Erityisruokavaliot:

Laktoositon, ei maidon ainesosia, gluteeniton, soijaton, hiivaton, sokeriton.

Huomioitavaa käytössä:

Ravintolisiä ei pidä käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena.
Säilytys: Kuivassa, normaalissa huoneenlämmössä, ei lasten ulottuville.

Kapselin kuori on eläinperäistä gelatiinia, nautakarjasta. Gelatiini noudattaa EU:n vaatimuksia, joka takaa, että se on turvallinen BSE-näkökohdasta.