Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ENERGYWAY (60 kpl) Biomed

Biomed energyway 60kaps
19,80€ 24,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Ruusujuuriuutteen ja verkkomeloniuutteen yhdistelmä. Sisältää SOD-entsyymiä. Ruusujuuri auttaa ylläpitämään normaalia fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä stressaavissa tilanteissa.
Ravintolisä 60 kaps./25 g. Valmistettu Suomessa.

Suositeltava vuorokausiannos:

Kovan rasituksen tai väsymyksen aikana 1-2 kapselia päivässä. Tehokuureina 1-3 kk ajan. Ruusujuuri auttaa ylläpitämään normaalia fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä stressaavissa tilanteissa.

Suositeltava vuorokausiannos 1-2 kapselia sisältää:

200-400 mg ruusujuuriuute (salidrosideja 3 %)
10-20 mg verkkomeloniuute

Ainesosat:

Ruusujuuriuute (salidrosideja 3 % HPLC (muu kuin EU)), maltodekstriini (maissista), verkkomeloniuute, kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi ja rasvahappojen magnesiumsuolat).
Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Säilytettävä kuivassa ja huoneenlämmössä alle 25 oC . Suojattava auringonvalolta ja kuumuudelta.

Kombinationspreparat av rosenrot extract och nätmelonekstrakt.
Kosttillskott 60 kaps./25 g

Rekommenderad daglig dos:

Vid påfrestning och utmattning 1-2 kapslar dagligen. Tillfälligt för 1-3 månader. Rosenrot hjälper till att upprätthålla normal mental aktivitet och fysisk prestanda under stressiga situationer.

Rekommenderad daglig dos 1-2 kapslar innehåller:

200-400 mg rosenrot extrakt (3 % av salidrosider)
10-20 mg nätmelonekstrakt

Ingredienser:

Rosenrot extrakt (innehåller salidrosider 3 % HPLC (annat än EU), maltodextrin (från majs), nätmelonekstrakt, kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid).
Den rekommenderade dagliga dosen får inte överskridas. Kosttillskott är inget alternativ till en mångsidig och balanserad kost eller en hälsosam livsstil. Produkten ska förvaras utom räckhåll för små barn. Förvaras torrt i rumstemperatur under 25 oC. Skyddas mot solljus och värme. Tillverkat i Finland.

Lisätietoa:

Kahden ainutlaatuisen luonnonaineen yhdistelmä.
SOD-entsyymi + Ruusujuuri
Verkkomeloniuute sisältää SOD-entsyymiä (superoksididismutaasi)
Ruusujuuri (Rhodiola rosea) on adaptogeeni, joka tukee fyysistä, psyykkistä ja kognitiivista suorituskykyä stressaavissa tilanteissa.

Ruusujuurta käytetään myös urheilijoille suorituskyvyn lisäämiseen. Se on adaptogeeni, joka auttaa stimuloimaan hermoston normaalia toimintaa.
Verkkomeloniuute sisältää SOD-entsyymiä, joka on paljon tutkittu ravintoaine.
Tehokas ravintolisä niille, jotka urheilevat, ovat väsyneitä ja tarvitsevat nopeaa lisäenergiaa, kärsivät mielialan vaihteluista ja tekevät henkisesti tai fyysisesti raskasta työtä esim. vuorotyötä.
Ruusujuuri auttaa ylläpitämään normaalia fyysistä ja psyykkistä suorituskykyä stressaavissa tilanteissa.