Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ENERGYWAY (60 kpl) Biomed

Biomed energyway large
22,90€ 25,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Tuote on nyt 60 kpl:een purkissa! Lähes sama hinta.
EnergyWay sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille, jotka tuntevat itsensä tilapäisesti väsyneeksi niin fyysisesti kuin myös henkisesti vaativassa työssä.
EnergyWayn sisältämässä Emi-siitepölyuutteessa on satoja vaikuttavia aineita kuten SOD-entsyymejä, vitamiineja ja vitamiinien kaltaisia aineita, mineraaleja, aminohappoja, monityydyttymättömiä rasvahappoja, fytosteroleja ja lukuisia kasvientsyymejä. EnergyWay ei sisällä riippuvuutta aiheuttavia ainesosia.

Käyttötarkoitus

Ravintolisä/kosttillskott
Ruusujuuriuutteen ja emi-siitepölyuutteen yhdistelmä./Kombination av rosenrot extract och torkat pistill-pollenextrakt.

Kahden ainutlaatuisen luonnonaineen yhdistelmä.
EnergyWayn sisältämä Emi-siitepölyuute sisältää SOD-entsyymiä (superoksididismutaasi).

Lisätietoa

Siitepölyuute valmistetaan tuoreesta emi- ja siitepölyseoksesta kontrolloiduissa olosuhteissa.

Tietoa siitepölyallergikoille

Emi-siitepölyuute on allergiatestattu RAST-menetelmällä eikä sen testien mukaan pitäisi aiheuttaa reaktioita siitepölyallergikoille. Allergiaa aiheuttavat ainesosat on poistettu.

Suositeltava vuorokausiannos:

1-2 tablettia päivässä. Kovan rasituksen tai väsymyksen aikana* sekä tarvittaessa 2 tablettia päivässä. Ei suositella nautittavaksi iltaisin ruusujuuren virkistävän vaikutuksen* vuoksi.
Energian, yleiskunnon ja vastustuskyvyn kohottamiseen. Tilapäiseen väsymykseen ja mielialan vaihteluihin. Antamaan lisää suorituskykyä rasitustilanteissa esimerkiksi vuorotyön vaatimiin rytminvaihdoksiin, tiiviisiin työrupeamiin, urheilun yhteydessä. Nopeaa energiaa rasitustilanteissa.

Ainesosat:

1 tabletti sisältää:
Emi-siitepölyuute 200 mg
SOD-entsyymiaktiivisuus 735 U
Ruusujuuriuute 200 mg
Salidrosideja vähintään 3 %
Tietoa siitepölyallergikoille:
Emi-siitepölyuute on allergiatestattu RAST-menetelmällä eikä aiheuta normaalisti reaktioita siitepölyallergikoille. Allergiaa aiheuttavat ainesosat on poistettu.

Emi-siitepölyuute lisää luonnollisella tavalla energiaa antavan glykogeenin määrää soluissa. Ruusujuuri tasoittaa vaihtelevaa mielentilaa. Elimistö palautuminen erilaisissa stressitilanteissa nopeutuu.

Siitepölyssä on runsaasti luonnollisia vitamiineja, mineraaleja, hivenaineita, aminohappoja ja muita tärkeitä aineita. Emi-siitepölyuutteella on virkistävä ja vahvistava vaikutus. Valmistuksen aikana tapahtuvista biokemiallisissa reaktioissa syntyy vitaalisia aineita, mm entsyymejä, jotka ovat tarpeen soluaineenvaihdunnassa.
Siitepölyn, SOD:n ja ruusunjuuren sisältämiä lukuisia hyödyllisiä aineita voi käyttää nopeana ensiapuna, virkistyskuurina ja myös pitkäaikaisena suoja-aineena tilanteissa, joissa elimistö joutuu tavallista suuremman hapetusstressin kohteeksi.
Ruusujuuri auttaa pitämään yllä normaalia älyllistä/henkistä toimintaa stressaavien tilanteiden aikana.