Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

ETANASEERUMI BABA DE CARACOL ACTIVE GEL (50 ml)

Etanaseerumi active gel large
39,90€ 49,80€
  • 798,00€/l
  • Pakkauskoko: 50ml
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Etanaseerumi on täynnä ravinteita ja entsyymejä, joilla on voimakkaasti soluja uudistava vaikutus. Tarhakotilon erittämä seerumi huolehtii sen pintaan syntyvien vaurioiden korjaamisesta hämmästyttävän nopeasti. Seerumia voidaan hyödyntää myös ihonhoidossa.

Seerumi puhdistaa ihoa epäpuhtauksista sekä tukee sen omaa uudistumisprosessia. Tämän ansiosta seerumi auttaa korjaamaan ja häivyttämään eri syistä johtuvia ihovaurioita, kuten arpia, aknen aiheuttamaa ihon epätasaisuutta, pigmenttiläiskiä ja UV-säteilyn aiheuttamia vaurioita. Tuloksena on kirkkaampi, kuulaampi ja sileämpi iho. Seerumin arvokkaat ominaisuudet saadaan hoitokosmetiikan käyttöön hellävaroen käsin keräämällä, etanoita ei siis vahingoiteta.

AKTIIVISTA TEHOHOITOA
Akuutteihin ja täsmähoitoa vaativiin iho-ongelmiin kannattaa valita tuote, joka sisältää korkeamman pitoisuuden etanaseerumia. Tällaisia voivat olla esim. aknen aiheuttamat tummentumat ja epätasaisuus ihossa. Myös hiljattain parantuneiden haavojen ja leikkausarpien sekä lievien palovammojen arpien häivyttäminen onnistuu parhaiten kun hoito aloitetaan heti. Ihon uudistumisen voi aktivoida tehokkaalla Baba de Caracol Active Gel:illä. Geelin kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus mahdollistaa sen käytön aina tarvittaessa, jopa useita kertoja päivässä.

97,0% LUONNOLLINEN
Baba De Caracol Active Gel on kevyt ja nopeasti imeytyvä hoitogeeli, joka on hyvin miedon tuoksuinen. Se ei sisällä parabeeneja, silikoneja eikä mineraaliöljyjä.
Pakkauskoko: 50 ml

INGREDIENTS:

SNAIL SECRETION FILTRATE (HELIX ASPERSA, 35%), AQUA, ALOE BARBADENSIS LEAF, PENTYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE, DEHYDROACETIC ACID, BENZYL ALCOHOL, PARFUM, LINALOOL, D-LIMONENE, PHYTIC ACID.