Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Paytrail Maksutavat
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EUCALYPTUS luomu 100 % ETEERINEN ÖLJY (10 ml)

Eucalyptus jl aduki large
6,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Eucalyptus Globulus (South Africa). Tuore, kamferimainen tuoksu. Julia Lawless -tuote.

Voimakastuoksuinen eukalyptoliin eli kineoliin perustuva Eukalyptus globulus -öljy on ensisijainen eteerinen öljy hoidettaessa hengitystietulehduksia. Höyryhengitettäessä se helpottaa välittömästi hengitystä.

Tulehdusta lievittävänä, limaa irrottavana ja antiseptisenä se hoitaa hyvin keuhkoputkentulehdusta ja poskiontelotulehdusta, ja kouristuksia laukaisevana astmaa, flunssaoireita, kuumetta ja mm. trooppisia sairauksia.

Sitä ei suositella kylpyihin eikä hierottavaksi rintaan vaan selkäpuolelle, etenkin astman hoidossa. Sitruunaöljyn kanssa ympäristöön sumutettuna sillä puhdistetaan ilmaa, ehkäistään tartuntoja ja nopeutetaan paranemista.

Eukalyptus lievittää kipua ja särkyä, muun muassa reumaattisia vaivoja, jäykkyyttä ja iskiasta etenkin kuisma-perusöljyyn sekoitettuna. Se rauhoittaa mieltä, tasapainottaa, viilentää tunteita ja kirkastaa ajatuksia. Eukalyptus puhdistaa ilmapiiriä negatiivisuudelta tuoden rauhaa sinne missä on riitaa ja antaa meille mahdollisuuden tuoda parhaat puolemme esiin.

Kylpy: 5-7 tippaa. Höyrystin: 3-5 tippaa. Body & massage: 3 tippaa / 10ml perusöljyä.