Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout maksutavat
Katso myös uudistuneen verkkokauppamme avajaistarjoukset

EYE Q CHEWS OMEGA-3 valmiste (360 kpl) Harmonia

Eyeq360chew
53,90€ 73,90€
kpl 

Tuotekuvaus

Eye q CHEWS on uudenlainen, mansikanmakuinen pureskeltava omega 3-rasvahappovalmiste, jonka sisältämät rasvahapot (EPA, DHA ja GLA) tukevat aivojen ja silmän verkkokalvon rasvahappotasapainoa. eye q:n patentoitu kala- ja jättihelokkiöljyseos, kirunaaliöljy, sisältää EPA- ja DHA-rasvahappoja ainutlaatuisessa 4:1 -suhteessa. Tuotteeseen on lisätty myös gammalinoleenihappoa (GLA), joka on peräisin jättihelokinsiemenöljystä. Sisältää ksylitolia ja mansikka-aromia. Soveltuu yli 3 vuotiaille.
Eye q on valittu vuoden 2007 terveystuotteeksi! Valinta on Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton tunnustus tuotteen laadukkuudesta ja luotettavuudesta. Eye q:n takana on runsaasti tutkimustietoa ja se soveltuu itsehoitotuotteeksi terveydestään huolehtiville kuluttajille.Tuotteesta on saatu myös laajaa positiivista kuluttajapalautetta.
EyeQ:n patentoitu kirunaaliöljy sisältää ainutlaatuisessa, tutkitusti oikeassa suhteessa (4:1) EPA- ja DHA-rasvahappoja.
KÄYTTÖOHJE:
Kuusi kapselia päivässä ensimmäisten 12 viikon ajan oikean rasvahappotasapainon saavuttamiseksi. Sen jälkeen 2 kapselia päivässä. eye q:n maksimaalinen hyöty saavutetaan sen jatkuvalla käytöllä.
Eye q:n valmistukseen käytetyt kalat pyydetään erittäin puhtaista vesistä. Kirunaaliöljy on puristettu kalojen lihasta, ei sisäelimistä. Näin ollen eye q ei sisällä raskasmetalleja, ynmpäristömyrkkyjä eikä A-vitamiinia. eye q:n kalaöljyä ei ole myöskään tiivistetty tai muuten kemiallisesti käsitelty.
Eye q soveltuu erinomaisesti myös raskauden ja imetyksen aikana käytettäväksi.
Päiväannos (2 kapselia) sisältää:
EPA 186mg
DHA 58mg
GLA 20mg
E-vitamiinia 3,2mg