Kategoriat

Meiltä saat

Solgar hivenaineet, vitamiinit... Terranova hivenaineet, vitamiinit...

Maksutavat

Checkout - Oma maksutapa kaikille
Nopea toimitus jopa saman päivän aikana kun tilaat ennen klo 13.

EYE Q CHEWS OMEGA-3 valmiste (360 kpl) Harmonia

Eye q 360 chews large
55,70€ 69,90€
Valitettavasti tuote on väliaikaisesti loppunut.

Tuotekuvaus

Eye q - älykkäät ja puhtaat kalaöljyt. Eye q -valmisteiden sisältämä kalaöljy on luonnollista ja puhdasta. Öljy valmistetaan pienikokoisista kaloista, jotka pyydystetään eteläiseltä Tyyneltä valtamereltä vesien ollessa puhtaimmillaan. Erityinen puhdistusmenetelmä ja riippumattomat tutkimukset varmistavat, että öljy täyttää WHO:n ja EU:n tiukat puhtausvaatimukset.
Eye q valmisteet eivät sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai makeutusaineita eikä lisättyjä vitamiineja.

Omega-3 ja -6 rasvahappojen kyky varastoitua elimistöön on heikko, joskin elimistön tarve on päivittäistä. Siksi hyödyllisten rasvahappojen saanti tulee olla säännöllistä ja ympärivuotista.
Eye q valmisteet sopivat kaiken ikäisille.

Todellinen pikkuväen suosikki! Pureskeltava, mansikanmakuinen kala- ja jättihelokkiöljykapseli, joka sisältää EPA-, DHA- ja GLA-rasvahappoja ainutlaatuisessa ja kliinisesti tutkitussa 9:3:1 suhteessa.
Herkulliset mansikan makuiset Eye q purukapselit ovat helppo tapa turvata lasten tasapainoinen omega-3:n ja omega-6:n saanti säännöllisesti, ympäri vuoden.

Eye q -kapselit eivät sisällä lisättyjä vitamiineja, keinotekoisia aromi-, maku- tai makeutusaineita eikä väriaineita. Makeutettu hammasystävällisellä ksylitolilla.

Käyttöohje

2 - 6 kapselia päivässä pureskeltuna.

Ainesosat

Kalaöljy, jättihelokinsiemenöljy (Oenothera biennis), kapselin kuori (kosteudensäilyttäjä glyseroli, liivate, puhdistettu vesi, makeutusaine ksylitoli, mansikka-aromi, täyteaine selluloosajauhe), antioksidantti (alfatokoferoli GMO-vapaasta IP-SOIJASTA).
Ravintosisältö

2 kapselia sisältää:

Kalaöljy 800 mg (EPA 186 mg, DHA 58 mg), helokkiöljy 200 mg (GLA 20 mg).